Sindirella-94 pimpirikliana hayatim cok hafif var gibi gördüm sanki ama bekle testi tekrarla bende bugun adet günüm ama hala olmadım test de yapmadım belki dönemsel gecikiyor düşünüyorum mevsim geçişlerinde stres vs biseyler etkiliyor ya ona yoruyorum biraz da
minaaa20 pimpirikliana Allah razı olsun canım hayırlısı inşallah ❤️ az önce dayanamadım test yaptım Ahaha 2. Çizgi göremedim . Ama adet olacakmışım hissi ksıklarımdaki sızı da gitti bi anda anlamadım
Sindirella-94 pimpirikliana inşallah vardır güzelim bende yanlış biliyordum uygulamada gecikme görünüyor meğersem döngü yanlismis nasil oldu bilmem regle 1 gün var😂
Sarkac pimpirikliana üzmek istemem ama geçen ayda benim böyle Zorlu gözüken silik çizgiyi vardı kaç tane aldım hep öyleydi ondan sonra adet oldum dedim artıkmgunum geçsin ve net çizgi görmeden daha test yapmsm
pimpirikliana Sarkac haklısınız bende bundan sonra adetim gecikmeden yapmayacağım yanlış sonuç veriyor 🤗
pimpirikliana 1oglanannesi anladım teşekkür ederim adetim gecikirse tekrar test yapacam gecikmezsede diğer aylarda kısmet 🤗