busrax_ Beklenenmucize Sudemirhan Beray-liya Sudemirhan Haticeongun kızlar kaç aydır denemenize rağmen gebelik olmadı da aşılama öderdi doktorunuz?
Sudemirhan Cuma günü 11. Günüm inşallah ogün yapıcam 12. Gün de doktorum gel dedi ogünde belli olur büyük ihtimalle
yesimvera busrax_ bir buçuk yıl denedik olmadı rahim filmi çektim 2 defa çatlatma yaptık olmadı sonra yine bir ay denedik olmadı aşılama yaptık çok şükür ilkte tuttu şimdi I9+5 olduk yolun yarısı geçti
busrax_ Sudemirhan bende kürtaj oldum 8 ay geçti hala gebelik olmadı bir dahaki ay aşılama mı yaptırsam
busrax_ Beklenenmucize ne ilacı verdiler acaba. Bende özele gidiyorum 8 ay önce kürtaj oldum rahim filmi çekildim geçen ay bir sorun çıkmadı doktorlar olur diyor hiç ilaç veren olmadı
Beklenenmucize busrax_ bnde ilk rahim filmi çekindim sonra klomen famera ilaçları çatlatma iğneleri kullandım
Beray-liya 6 yıldır evliyim, 4.5 yıldır gebelik olmuyor, sebepsiz Infertilite. İlk klomen+çatlatma iğnesi, sonra femara+çatlatma iğnesi, 2 yıl önce gonalf ve çatlatma iğnesi. Son olarak cuma günü 2.iğneli aşılama oldum, bekliyorum artık
Beklenenmucize Haticeongun normalde önceki aylar hep psikolojik hep bir yerlerim ağrırdı şimdi sadece 2 gündür sık idrara çıkma var başka bir şey yok
Sudemirhan Benim bugün 6. Günü iki gündür bel ağrısı vardı aşırı dercede birde ara ara kasıklarıma batma gibi sancı giriyo kısa süreli tabi iğnde yada progestandan kaynaklı olabilir bi bilgim yok bu şekilde olup pozitif gören oldumu