Aaaa9698 Merhaba arkadaşlar bende serklaj oldum 22 haftada şuan 26+4 haftadayım ara ara gün içinde vajinaya ağrı giriyor normal mi yaşayan var mı bu haftalarda
Simsiyahh dndukaya beni şuan sürekli alttan kontrol ediyorlar ilkindede bakmışlardı şimdi tabi daha fazla bakıyorlar ama dediğim gibi rahim ağzı açıklığım olmadığı için serklaj yapılmadı
dndukaya Simsiyahh inşallah hiç olmaz canım da normal ve sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın inşallah
Simsiyahh dndukaya amin inşallah cümlemizin olmasın hepimiz bebeğimizi hayırlısıyla sağlıklı ve zamanında alabilelim inşallah 🤲🏻❤️
bedriyefe esmaa535353 Aynı sorunlar bende de var ama benim çoğunlukla sağ tarafımda gün boyunca yatınca sıkıntım olmuyor ama arada iş yapınca ağrılarım başlıyor sürekli de yatılmıyor ki
esmaa535353 bedriyefe peki sizinde plesenta akreata teshisiniz mi var bu durumu doktorunuza bahsettiniz miben bidahaki gidişimde bunu doktoruma bahsedecegim
bedriyefe esmaa535353 Hayır sadece plesanta aşağıda bu haftalarda normal kabul ediliyormuş 28. haftaya kadar çıkabilir dedi takibe aldı
fatmasarals12 Ndogan merhaba bu durumunuz neyleşti mi umuyorum iyi sonuçlanmıştır 🌸 Sizi iyi hissettirmeyecekse cevap vermek zorunda değilsiniz
hevindarr Gokturkmom_ Bna da 23 haftada tek ombirilik arter var denildi bebek normalde ıkı damardan beslenmesi gerekirken bnde bir damardan besleniyoröus bu durumu yasayan var mı acaba