dusperisi esmaa535353 ya ben deli gibi korkuyorum depresyona girdim abartıyor muyum bilmiyorum siz nasılsınız
esmaa535353 dusperisi hergun dualarımı okuyorum başta bende çok korktum hala korkuyorum bazen ağlamak geliyor içimden ağlıyorum ama duada baska bişe gelmiyor elimizden 🤲🏻
Hamiske Şuanda bir an önce hamile olabilmenin hayalini kuruyorum, hem bir yandan çok korkuyorum hem de bir yandan çok istiyorum. 23 haftalık erken doğum öyküm var, bir sonrakinde serklaj olacak önlem amaçlı
dusperisi esmaa535353 bende 17+ 2 haftaligim plasenta previa dediler rahim ağzını tam kapatmış bı sezeryan geçmişim var 3 defa yoğun kanama yaşadım rabbim bı daha yaşatmasın çok korkunçtu kalkmamaya yatıyorum bende
yasarceyda12 esmaa535353 canım öncelikle kğvezin haftayla alakası yok tabiki 32 haftada girer büyük ihtimalle küveze ama günğnde doğan çocukta girebilir kilosu yeterli olması yetmiyor solunum sıkıntısı vardı nabız yüksektik ya da düşüktür şekeri düşüktür veya yüksektir bebekteki herhangi bi sorun küveze sebep olabilir burda bazen okuyorum çocuk 2500 doğmuş küveze girdi diyor annesi soruyolar kilosu iyi neden küveze aldılar diye sadece kilo değil birsürü sebep var keşke girmeseler elbette ama iyilikleri için bu lazımsa girsinler sağlık olsunda tez vakitte kavuşsun herkes
sedef50 İki kere kalp ameliyatı oldum o yüzden riskli durumdayız Rabbim bana da sizlere de sağlıkla bebeğinizş kucağınıza almayı nasip etsin İnşAllah
Hanimeh dusperisi benimde yogun kanama başladi 34 te hemen ameliyata aldilar neden beklemediler ki acaba yatakta ayaklarimi kaldirarak yatmaya çalistim dr bana oyle yatma kanama akis hizini anlayamayz deyip iki defa altan bakti bunun artiracagina neden hesap etmedi o an insanin basireti kapaniyor keske sert bir sekilde itiraz etseydim
Hanimeh esmaa535353 ay yok yok ayni benimki acil ameliyatti bide hiç korkma sen sadece dediklerime uymaya çaliş onlar onemli inşallah miadinda doğar bebişin saglikla kucagina alirsin
Hanimeh esmaa535353 izmirde bu previa konusunda mert kazandi iyi diyorlar normalde ona gidicektim ilk once izmir şehir hastnsesinse yaşam beye uğriyim dedim bir umut belki farkli bşy der ama yanilmisim adam alanim degil dedi bana hemen yatiş verdi Rabbim vicdanli bilgili tecrubeli drlarla insnalarla denk getirsin
Hanimeh esmaa535353 bende yapisiklik yoktu ona ragmen 6 saat yogun bakimda kaldim belki sen daha uzun kalabilirisn tedbir amaçli
Simsiyahh dndukaya canım öyle kafaları a göre her erken doğum yapan kişiye serklaj yapmıyorlar benim de erken doğumum oldu teşhis konulmadı henüz ikinci gebeliğim şuan hem kendi doktoruma gidiyorum ekstra bir de perinatolojiye gidiyorum her muayenemde ölçüm yapıyorlar rahim ağzında açıklık var mı ya da kısalık ya da uzunluk bu gibi sütunlarda serklaj yapıyorlar doktorların ikiside dediki biz yapsak bile zaten olursa senin yine olur kesin garanti vermediler o yüzden de sadece yukarıda saydığım sebeplerden serklaj yapılıyor onun dışında yapmıyorlar
dndukaya Simsiyahh öyle ama çoğu doktor önemsemiyor ben kaç tane doktora gittim devlet olsun özel olsun ama birtaneside alttan muane edip anlamadi neden olduğunu en son şuan gittiğim. Doktor alttan bujilerle muane edip rahim agzimin normalde açık olduğunu tespit edene kadar benimde herseyim normal gidiyordu ilk gebelikte ve genelde kimse ilk gebelikte o ihtimali düşünüp rahim ağzı ölcumu bile yapmak zor geliyor çoğu doktora en azından daha dikkatli olup erken teşhis konulabilir cunku acilmalar aniden oluyor öyle durumlarda
Simsiyahh dndukaya beni şuan sürekli alttan kontrol ediyorlar ilkindede bakmışlardı şimdi tabi daha fazla bakıyorlar ama dediğim gibi rahim ağzı açıklığım olmadığı için serklaj yapılmadı
best3459 0606_ Umarım sağlıklı şekilde gelir miniklerimiz, yapabileceklerimizi yapıp kendimize çok dikkat etmek dışında bir şey gelmiyor maalesef elimizden 🙏🏻