Kalbimde maviportakal_ canım ablam 35 haftada 2200 doğdu premuture ve küvete girmedi eğer solunumu iyiyse sokmuyorlar
maviportakal_ Kalbimde allahım inşallah benim bebeğimde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir de küvöze girmeden solunum sıkıntısı enfeksiyon yaşamadan atlatırız bu durumu
maviportakal_ TAkilicci Leyli44 benim hiç erken doğum gibi bi riskim yoktu ne olduysa dün oldu işte 35.haftadayım o yüzden ciğer geliştirici falan demedi doktor bugün tekrar gideceğim yapmalı mı yapmasına gerek yok mu bilmiyorum ama ilgili bir doktor riske atmazdı heralde yapması gerekse
QueenBahar_ maviportakal_ ben 35 Haftada nişanım geldi açılmam vardı tam, 36 haftalık olduğum gün kızım doğdu kuveze girmedi Dr ciğer geliştirici vs vurmadı mi
0925 maviportakal_ ben 32+6 da doğum yaptım 12 gun kuvezde kaldı bebegim 2 hafta önden gidiyordu kilosu 2250 gramdi nefes sorunu hiç yoktu öncesinde ciğer geliştirici kullanmadik
SuEr_Tu1512 maviportakal_ İnşallah bu sayede küveze girmez. Bende 4 yıl önce 35+4te doğum yaptım. Ciğer geliştirici falan da vurmuşlardı. Bebeğim 2400dü, 1 hafta küvezde kalmıştı. Hiç canını sıkma, benimki şuan kardeşini bekliyor. Mşallah çok sağlıklı ve akıllı
maviportakal_ SuEr_Tu1512 ayy sağlıkla büyüsünler inşallah Rabbim bana da kucağıma almayı nasip etsin 🌸
maviportakal_ minismom hiçbir şey tuvaletten çıktım bi anda su sızdı 10 dk sonra tekrar sızdı hemen hastaneye geçtim sızıntı da devam etti makat gelişli bir de sancı açılma hiçbir şey yok
hoalslal maviportakal_ gebe okulunda 34-35 hafta erken değil doğarsa bile bişey olmaz artık bir iğneyle hallolur herşey içinizi rahat tutun demişti ebeler hem uygulamada bile 34haftadan itibaren bebiş doğdu butonu geliyor ☺
maviportakal_ hoalslal ayy evet o aklıma gelmedi ciğer geliştirici ve serum taktı doktorum pazartesiye kadar yatış verdi bakalım inşallah her şey güzel olur 🌸
mehmetsaki maviportakal_ ben kızımda 34 haftalıkken doğum yaptım erken doğdu kilosu da azdı ama bi kaç hafta öncesinden riskim vardı diye ciğer geliştirici iğne yapmışlardı elhamdülillah küveze girmedi sizde korkamyın biiznillah sağlıklı bi şekilde kucağa almak nasip olur kilosu da maşallah iyi görünüyor korkmayın 🤲🤲🤲🥲
Merve6521 maviportakal_ canım benimde riskim vardı serum ve ciğer geliştirici yapıldı bana da girebilir de girmeyedelir dedi doktor küveze ama çok şükür bebek 37 ye kadar dayandı sen uzan bol bol su iç dinlen ama ciğer geliştiriciyi doktora sorabilirsin