maviportakal_ Süreciniz nasıl geçti bebekleriniz çok kaldı mı küvözde doğum ihtimalim var endişeliyim
Yavuzzynpmhra maviportakal_ bacım ikizlerimi 36da doğurttu doktorum. 2180 - 2080 gram doğdular. Küvezede girmediler. İhtimal vardı tabi ama çok şükür girmediler. Ciğerleri geliştiyse emme refleksi geliştiyse girmez inşallah içini ferah tutmaya çalış iyi düşün
TAkilicci maviportakal_ ablam yaptı 2500 kg gibi doğmuştu daha düşükte olabilir. Öncesinde ciğer geliştirici yapılmıştı. Kuvöze girmedi. Sizede yaptılar mı ciğer geliştirici? Yapmaları lazım
Catperson Üste çıksın. Benim deneyimim yok, doktor küveze girebilir de girmeyebilir de dedi erken doğum riskim var benim de, durdurmaya çalışıyoruz biraz daha.
maviportakal_ denizuhal bebek 2880 gelişim olarak 1 hafta önde şu an suyu iyi dedi doktor ama sızıntım var dünden beri
esmaa535353 maviportakal_ 2.500 kilo üstünu kuveze çok koymuyolar dayımın kızı piramatureydi 2.500 kilo olunca çıkarmışlardı gönlünüzü ferah tutun
Kalbimde maviportakal_ canım ablam 35 haftada 2200 doğdu premuture ve küvete girmedi eğer solunumu iyiyse sokmuyorlar
SuEr_Tu1512 maviportakal_ İnşallah bu sayede küveze girmez. Bende 4 yıl önce 35+4te doğum yaptım. Ciğer geliştirici falan da vurmuşlardı. Bebeğim 2400dü, 1 hafta küvezde kalmıştı. Hiç canını sıkma, benimki şuan kardeşini bekliyor. Mşallah çok sağlıklı ve akıllı
Merve6521 maviportakal_ canım benimde riskim vardı serum ve ciğer geliştirici yapıldı bana da girebilir de girmeyedelir dedi doktor küveze ama çok şükür bebek 37 ye kadar dayandı sen uzan bol bol su iç dinlen ama ciğer geliştiriciyi doktora sorabilirsin
4631 Bende 2 gün yattım hastanede sancıdan doktor her an olabilir doğum dedi olursa çok kalır mı küvezde dedim o belli olmaz çocuğun gelişimine bağlı dedi
maviportakal_ 4631 benim sancımda hiç yok Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🌸
maviportakal_ Yavuzzynpmhra yaaa umut oldu bana allahım inşallah biz de böyle sağlıkla geçiririz bu süreci 🌸
maviportakal_ Kubraaa_o Selimhan ay bilmiyordum ben de ciğerleri gelişmemiştir diye endişeleniyordum 🌸
hoalslal maviportakal_ gebe okulunda 34-35 hafta erken değil doğarsa bile bişey olmaz artık bir iğneyle hallolur herşey içinizi rahat tutun demişti ebeler hem uygulamada bile 34haftadan itibaren bebiş doğdu butonu geliyor ☺
maviportakal_ TAkilicci Leyli44 benim hiç erken doğum gibi bi riskim yoktu ne olduysa dün oldu işte 35.haftadayım o yüzden ciğer geliştirici falan demedi doktor bugün tekrar gideceğim yapmalı mı yapmasına gerek yok mu bilmiyorum ama ilgili bir doktor riske atmazdı heralde yapması gerekse
Leyli44 maviportakal_ oğlum 35+3 de doğmuştu 2750 gr Dı. Öncesinden ciğer geliştirici falan olmuştum küveze girmedi iki gün yatış yapıp eve geçmiştik.