tturta fatfatt pınar kadiroğulları 👍🏻 kime önerdiysem herkes aşırı memnun kaldı. Eskiden acıbademdeydi, şimdi nişantaşında kendi kliniği var. Doğum için yine acıbademe gidiyor diye biliyorum. Mutlaka bir gidip tanışmanızı öneririm
yasem1 bercesteee şuanki ücretleri hakkında bilgim yok ben 2024 nisan ayının başında doğum paketi almıştım hastaneden 60 bin tl ödemiştim kasımda doğum yapmıştım. Şuan dediğim gibi özel muayenehanesi var ücreti nedir bilmiyorum doğum içinde size uygun Bi hastaneyle anlaşıp doğum ücretini ödüyosunuzdur tahminimce. İnstagramdan bakıp iletişime geçerseniz bilgi verirler eminim.
Ekonomist28- fatfatt onu bilmiyorum hastaneyi arayıp sorabilirsiniz. Benim tamamlayıcı sağlık sigortam var ondan faydalanacağım.. Ama kendisi doç. oldu ve tüp bebekte de uzmanlaştı o yüzden ücreti artmış olabilir yine de bir sorun derim. Çok tatlı bir kadın.
Salihaa123 Özel Rami Hastanesi Nehir Bayram. Tam bir normal doğum destekçisi anne bebek dostu. Araştırabilirsiniz💕
Blueeberryy Salihaa123 benimde doktorum o 🫠 sadece cok sira oluyo hastasi cok fazla seveni cok doktorumuzun
beyzaakartal fatfatt ben henüz doğum yapmadım ekimde doğum olacak ama doğum yapan tanıdıklarım çok memnun olumsuz hiçbir şey duymadım hakkında çok rahat sakin her şeyi tek tek anlatıyor bilgi veriyor genel olarak anneyi strese sokmuyor kesinlikle
fatfatt beyzaakartal bende bugun fatma tekdemıre ılk muayeneye gıttım. Guzel acıklıyor evet ama bana bıraz mesafelı soğuk gıbı geldı. Oylemı sızede
DogaLina_ fatfatt elif hanim aciklar neyin ne oldugunj soyler. Oyle oldugu icinn zaten 2.dogumumuda kendisinde planliyorum ve kontrollerine gidiorum..
beyzaakartal fatfatt aa bugün bende gittim doktora tesadüfe bak 😅 yani genel olarak çok soğuk biri değil aslında ama çok sıcak neşeli de diyemem zaten benim için önemli olan nasıl bir doktor olduğu
fatfatt beyzaakartal 10:15 teydı randevym sız kaçta gıttınız belkıde karsılasmışızdır. ( bu arada odasından bebegıyle cıkan bır anneyle görustum memnun oldugunu ama doğumu genelde ebelerın yaptıgını söyledı)
beyzaakartal fatfatt 10:30 da geldim bende ben sezaryen olacağım için normal doğum hakkında bir bilgim yok açıkçası tanıdıklarımdan da hiç normal doğuran olmadığı için bilmiyorum yani bide ben oradayken doktor acil normal doğuma gitti hatta
Havin49_ fatfatt yeni batı bahat hastanesi kesinlikle reşat bahat kadın doğumcu acayip ilgili biriadla pişman olmazsınız ve 2700 dü en son muayanesi
fatfatt beyzaakartal evet doktor acıl doğuma gıderken bende ordaydım. Tam ben cıktım benden sonra gıttı hatta
fatfatt beyzaakartal 12+5 teyım. Bır ay sonra kontrole gıdecegım. Cınsıyetı ogrenırım o zaman buyuk ıhtımalle. İkili test yaptıracagım baska hastanede
beyzaakartal fatfatt neden başka hastane de yaptırıyorsunuz ben Avrasya da yaptırmıştım fiyat olarakta uygundu gayet
fatfatt beyzaakartal ben bu doktora gıtmeden once hasekıden perınatolojıye randevumu almıstım. Bır dahada ıptal etmedım