ppmerlina 73 günlük oğlum var sevdiğimiz bazı ürünler tavsiyelerimiz var umarım işine yarar.
Gece çok fazla burnu doluyor hırıltılı nefes alıyordu bir kuru serum fizyolojik ve aspiratörü hazırda bulundursan iyi olur. Bir damla burnuna sıkıyorsun öncelikle hapşırmasını bekliyorsun sonra aspiratörü kullanıyorsun.
Emzirme yastığı inanılmaz çok işe yarıyor hastanede kendi beline, emzirirken çok iyi destek oluyor büyüdükçe t-time derslerinizde :)
Sezaryen oldum ama mamaya ihtiyacım olmadı sonrasında mastit oldum ve doktor tomografi isteyince 12 saat emzirmem yasaktı sma optipro önerdi doktor bende onu kullandım.
Duşa girmeden yarım saat önce göğüs ucu kremi sürersen duşta arınır hemde sürekli onarımda olur.
Elektrikli ana kucağı tam anlamıyla kurtarıcım oldu benim ama her bebek sevmiyormuş.
Sling veya kanguru alırsan atak haftalarından hiç yara almadan kurtulursun :) özellikle 10.hafta atağında sürekli kucakta uyumak istiyor. İşine yarar.
Philips in her ürünü inanılmaz kullanışlı.
Molfix premium dan aşırı memnunum 1 numaradan 3 numaraya geçtik direkt 2 numarayı hiç kullanmadım bir paket aldım çok küçük geldi. Günlük 8-12 bez arasında kullandım 1 numarayı 28-30 gün kullandım.
40ından sonra aşırı hızlı büyüyorlar.
Zıbını bol bol al kustukça değiştirirsin ama büyük al.
Reflü yatağını hala kıllanıyoruz bu arada bayağı seviyor.
Molfix izotonik pamuk olanı stoklamanı öneririm ve her 3-4 bez değişiminden sonra ıslak pamukla bebek yağıyla poposunu silersen hiç pişik kremi kullanmak zorunda kalmazsın :) uzun oldu ama işe altın değerinde :) gaz problemi bende yaşamıyorum