Deleted33000 Burnosunn_annesi kaç günlük oldunuz kız o aşıyı belli günlerde açıyorlaemin canım bizimki de baya geç çağırdı
Burnosunn_annesi Deleted33000 verem aşısını bekleyecez dedi ona göre bakalım nasıl olucak takvimde 30 Eylül görünüyo ama bilemedim
Burnosunn_annesi ppmerlina evet Bir iki gündür çok sık giremedim buraya bebeğim ama sende arada tıklat skkdkdk
Deleted33000 ppmerlina üçü de vajinal dogumdu üçüncü se kesi dikiş de yok valla çatır çatır doğurdum 😂😂😂
ppmerlina Deleted33000 maşallah kız darısı başımıza 🤣🤣🧿 görümcem de normal doğurmuş 36 dikiş atmışlar garibime
Alya05 ppmerlina Alyadua sezaryen olmuştum. Tabi ben normal doğum da istiyorum ama sanki doktorum ssvd desteklemiyor gibi bakalım sağlıkla inşallah kucağımıza alırız
Tutaste_ ppmerlina bebisi dogurduktan sobra eve kapanmayin ikinizde çıkın hava alin ben 3 #aydan sobra ocak ayinda yürüyüş yapiyodum
ppmerlina Deleted33000 aslında bebek iri değilmiş ikinci çocuğu 5 kg civarıymış ona rağmen 5-6 dikiş varmış bu bildiğim kadarıyla 3 kg civarıymış 36 dikişe sebep olmuş :( Darlıktan ziyade bebek çıkarken elleriyle resmen parçalayarak çıktı diyordu hep