Deleted33000 penbe_karisi sağlıkla doğsun canım benim bende 11 haftada öğrendim oğlumun cinsiyetini erkek bebek çabuk gösterir derler doğruymuş demekki
Deleted33000 penbe_karisi evet benimki de yanılmadi valla hemde devlet hastanesi deydi doktorum burda okuyorum devletteki doktorlar soylemiyormus cinsiyeti diye ama benim doktorum çok iyi ilgili bı doktordu
penbe_karisi Deleted33000 AA ciddimisin benim ilk gebelikte farklı bı doktora gidiyordum özel olmasina rağmen 16 da söyledi bunu farklı 4 sene gitigim doktorum 11 de söyledi burda bende cok okudum devlet 16 dan sonra söylüyorlar
Deleted33000 penbe_karisi evet canım doktorum çok iyi artık arkadaş gibi olmuştuk sağolsun benim riskli olduğu için çok sık gidiyordum 11 haftada içim rahatlasın diye heralde söylemişti
cmrc Deleted33000 bende şuan 12+6 yok ikinci gebeliğim kimse inanmıyor şimdilerde hissedilmez mümkün değil diyor ama çok hafif hissediyorum gaz gibi seyrime gibi değil ilk gebeliğimden biliyorum zaten hareketlerini ama kimse buna inanmıyor 😂
Ehjfjsjs penbe_karisi 68 ile hamile kaldım canım o haftalarda 70 filandim ilk hissettigimde şuan 77 yım 31 haftaligz
ant2602 penbe_karisi bende aynen 60 ile hamile kaldım 27 haftalık olduk 63 kiloyum. Ebede öyle dedi kilo kaynaklı diye
Fatma_furkan1996 penbe_karisi kız nasıl kilo veriyorsunuz Allahım😅ben bu ikinci çocukta çok yemeye başladım 55 ile hamile kaldım 60 oldum şuan hemen hemen yani yemek istemiyorum ama cidden açlık hissediyorum öyle gece yemem yok ama akşama doğru yiyorum
Ehjfjsjs penbe_karisi iç karnın geniş demişti bana doktor belki seninde öyledir :)) yoksa kg ideal senin canım
penbe_karisi Ehjfjsjs yok kizzz benim iç karnım darr hemen göbüşün çıkıyor 🥹 hatta bu sebeple ilkinde çok çatladm
Ehjfjsjs penbe_karisi yaaa anladım canım catliyorsan evet hem dar hem derin ince :)) bnmkide geniş 7.ci aydan sonra çıktı göbek sinir bozucu bir yandan :))