ahsenimdeahsenim penbe_karisi ayni dediginiz gb sol kasikta pit pit biseyler ve gobek deliginin altinda balik kaymadi gb hissediyorum
penbe_karisi ahsenimdeahsenim evet o zaman bebek hareketi ay çok şükür bugünleri görebildik darısı doğuma inşallah 💖😍💖😍💖😍💖😍senle günlerimiz ayniii
Deleted33000 penbe_karisi şans işte kız ama gün geçtikçe netleşiyorsa bebektir kesin sen bana güven ben iç tane doğurdum az çok anlıyorum yani😍😍😍
Ebruas penbe_karisi 12 haftada kayar şekilde birşeyler hissetmeye başlamıştım. Şuan 14 hafta göbek deliği çevresindeyse içeri itince dışarı baskı yapıyor o kısım şişip iniyor 🤭 ilk değil bu arada ilkinde 20 haftadan sonra hissetmiştim.
Hiypatyaa penbe_karisi ben 14 den beri hissediyorum 15+3 haftalık oldum günde bikaç kez hareket hissediyorum
ant2602 penbe_karisi ben varım gaz sandım. 14. Haftada sabah uyandım baktım karnım sağa, sola hareket ediyor. Sonra sağlık ocağı kontrolüm vardı ebe haklısın bebeğin hareketli, kaçıyor devamlı dedi gaz değilmiş yani 😀ikinci gebelik benimde
penbe_karisi ant2602 😂😂😂ya bide diyorlar hissedilmez ben hiç kiloda almadım acaba ondan mı erken hissetim yaa
ant2602 penbe_karisi bende aynen 60 ile hamile kaldım 27 haftalık olduk 63 kiloyum. Ebede öyle dedi kilo kaynaklı diye
Ehjfjsjs penbe_karisi 21 den sonra hissettim ikincide erken olur demişlerdi ama oda minik minikti 23 den sonra tamamen oldu
penbe_karisi Ehjfjsjs hmm demekki kişiden kişiye farklılık gösteriyir kaç kilosun canm kiloda etkiliyormus
Ehjfjsjs penbe_karisi 68 ile hamile kaldım canım o haftalarda 70 filandim ilk hissettigimde şuan 77 yım 31 haftaligz
Deleted33000 penbe_karisi sağlıkla doğsun canım benim bende 11 haftada öğrendim oğlumun cinsiyetini erkek bebek çabuk gösterir derler doğruymuş demekki