Esmademir34 36+3 den selamlar kimler bu haftalarda gelin sohbet edelim son günlerimizde kızlar heyecan stres varmı Nasıl gidiyor süreciniz ?🌸
beyzanuruzumcu8087 Esmademir34 37+3 Perşembe günü doğum aşırı baskı var ve korkuyorum ikinci gebeliğim ama iyi olur inşallah herşey ben ve bebeğim rabbim sizi de kolay kurtarsın insalhh 🥹🙏❤️
oglussannesiiii Esmademir34 36 haftayız tansiyon yüzünden haftaya cuma doğumda yapabilirim hiç güvenmiyorum tansiyonuma ilk gebeliğim korku stres heyecan hepsi bir napıcam bilmiyorum 🥹
fatma59_9 Benim de tam 24 günüm var artık bir an önce doğsun istiyorum nerdeyse yerimden kalkamayacak hale geldim. Bir yandan da ilk doğum olacağı için aşırı stresliyim ve çok korkuyorum 🥲
Esmademir34 fatma59_9 Bende öyle panda gibi oldum artık valla😂Doğum şeklin belli oldumu Çatı muayenesi yaptılarmı canım sana bana daha yapmafı doktor
Esmademir34 Hjilhn sezeryan sebebiniz neydi canım ay günğ belli olması güzel bi yandan bizimki mechul bekliyorz stresli bi şekilde sağlıkla kucağına al canım
Esmademir34 oglussannesiiii tansiyonunmu yükseliyor canım Rabbim yardımcın olsun bi avazda doğuralım hepimiz inşallah benimde ilk doğum olacak bakalım ne zaman gelecek benim oğluş
zeyyynep ayy allah bana da böyle sağlıklı bir şekilde yazmayı nasip etsin inşallah🥹🙏🏻 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim❤️
beyzanuruzumcu8087 Esmademir34 sezeryan canım ikinci gebeliğim çatı darlığından ilk doktor ona karar verdi
fatma59_9 Esmademir34 henüz yapmadılar şu an bebeğin pozisyonu vs normal doğum için uygun fakat benim de yüksek tansiyonum var biraz korkuyorum tansiyonumdan da
oglussannesiiii Esmademir34 benimde oğluşş olucak haftaya cuma 37 haftalık olucaz korkum var Allahım sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏 💙
Esmademir34 zeyyynep Olsun canım tadını çıkar son aylar panda gibi oluyosun😂Yuvarlancam biyerden diye korkuyorum
Esmademir34 beyzanuruzumcu8087 bende çatı muayenesi olmadım daha bakalım ne diycek ilk defa yaptırcam zor oluyor mu canım
Esmademir34 Pln34 sağlıkla al kucağına canım neden sezeryanla doğum yapıyosn cnm sağlık sorununmu vardı
Esmademir34 Pln34 sağlıkla al kucağına canım neden sezeryanla doğum yapıyosn cnm sağlık sorununmu vardı