ppmerlina Destekanne benim de kanım pozitif çıktığı halde doktor hamile olmayabilirsin demişti. Bırak sen ne dinliyosun yavrum kese mantık olarak tabiki küçük olacak bebek şu an pirinç tanesi kadar ya var ya yok
Rabiul Destekanne daha haftan yeniyken ne diye kötü konuşuyor Dr anlamış değilim.. bekleyin biraz daha. Adetiniz 3 gün mü gecikmişti gittiğinizde ?
Destekanne Rabiul geç döllenme değil çünkü adetten 6 gün önce öğrendim. Teşekkür ederim. Bekleyeceğim🥰
ppmerlina Destekanne kadın doktor mu bi de amann. Bana kimse kızmasın ama kadın doktorlar daha acımasız
Zge12 Destekanne kuşum daha çok küçük gözükür allahın izniyle kendine stres yapma doktorunu değiştir benim 5+3 de sadece kesem gözüktü bebek küçük olduğu için gözükmez dedi doktor 6+3 de bebeği görmüştük mesela.
Zge12 Destekanne anladım onu kuzum ama daha çok küçük büyür sen doktorun dediğini kafaya takıp üzülme başka bi doktor bul
Destekanne Zge12 teşekkür ederim motive edici mesajlar bana iyi geliyor. İçimde kötü his yok nedense🥰 Rabbim ne derse o olacak
kendinehaskadin Destekanne pardon bende ilk olduğu için benim gibi heyecanla erken gittiniz sandım inşallah bir daha kayıp yaşamazsınız sağlıcakla olsun inşallah 🤲
Destekanne kendinehaskadin Estağfirullah. İlk de olsa düşük de olsa kaçıncı gebelik olursa olsun insan heyecanlı oluyor🥰 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰