Destekanne 4+4 kızlar kesem karından görülmedi , vajinal göründü ama doktor çok küçük dedi. Kâğıda baktım 0.40 cm yazıyor yani 4 mm Bu duruma ne diyorsunuz? Doktor hep negatif konuştu
Rabiul Destekanne çok normal gözükmemesi 4+3 de öğrenmiştim 5 gün sonra kontörle gittiğimde kese gözükmüştü , muayeneye giderken sıkışık gidin görüş açısı daha net olur
ecemk94 Destekanne İlk haftalarda genellikle Vajinal bakıyorlar benim ilk karından muayenem 8. haftada olmuştu
kendinehaskadin Destekanne kesin ilk gebeliğiniz demi bende aynı sizin gibi çizgi çıkar çıkmaz koşmuştum ilk çocugumda kese bile oluşmamıştı doğru düzgün vajinal ultrasonla falan baktırmayın bence iki hafta sabredin hatta durabilirseniz 3 hafta bekleyin doktora gittiğinizde bebeğin kalp atışını bile duyarsınız Allah’ın izniyle ❤🤲
Sevgiiss Destekanne 4+4 de gittim keseyi ölçmeye gerek duymadı küçük dedi , 5+3 de 12.4 mm 6+0 da 17 mm di yani büyüyor merak etme
ask7_ Bebegim herseyin net gözükmesi için 7 ve 8 hafta en iyisi emin ol şuanda çok küçük sen doktorlara bakma başka doktora git daha dolleniyor
Hepimizinsorunlarivar13_ Destekanne 7 haftaya kadar bekle o zaman kesin sonuç alır bebeği görürsün şimdi negatif konuşmak için çok erken
sevdaozz Destekanne doktor neden olumsuz konuşmuş anlamadım. Ben 5 haftalıkken gittim kese bile gözükmedi. Sadece kanda belliydi gebe olduğum. 1 hafta sonra gittiğimde kese göründü. Yani çok normal görünmemesi . Sağlıklı beslenmeye dikkat edin bir hafta sonra kontrole tekrar gidin sağlıklı gebelikse zaten muhakkak görürsünüz
Civcivimnm Destekanne daha çok çok erken çok normal bence. Günlerimiz aynı ben haftaya gideceğim doktorum 15000 ün üzerinde kese görünmez dedi zaten sadece kontrol amaçlı
ppmerlina Destekanne kese küçüklüğü-büyüklüğü diye bir şeyi şu an ilk defa duyuyorum. Sonuçta kese var mı, var. Küçük olması büyük olması neyi değiştirecekmiş
gokce_96 Destekanne benim de ilk 4+1 de 4 mm olarak gördük ama 1 hafta sonra baya büyümüştü 14-15 mm olmuştu, o yüzden içiniz rahat olsun bence
kendinehaskadin Destekanne pardon bende ilk olduğu için benim gibi heyecanla erken gittiniz sandım inşallah bir daha kayıp yaşamazsınız sağlıcakla olsun inşallah 🤲
Rabiul Destekanne daha haftan yeniyken ne diye kötü konuşuyor Dr anlamış değilim.. bekleyin biraz daha. Adetiniz 3 gün mü gecikmişti gittiğinizde ?
bersah34 Destekanne alttan muane yaptırma ben hiç yaptirmadim kaç kere söylediler reddettim diğer gebeligimde hep izin verdim sonra kalbi durmuştu gelismiyirdu zaten sağlıksız gebelikti ama vajinal muanede etkisi olduğunu düşünüyorum