Yelizumay Bykessra ozge1001 Minikkkk_0 azra19 yusracim ecemiyy Twobabiess Günaydın kızlar test yaptım ilk idrar ile veee sonuç🙈🙈🙈🙈
Bykessra Yelizumay Yelizumay inşallah pozitif görür ve sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah 🙏 sabah ilk idrarla güvenilir bir marka ile yaparsan kesinleşir diye düşünüyorum sonuç
Yelizumay ozge1001 hanifekaraman Siyahbeyaz_ Minikkkk_0 Bykessra akkoyun21 azra19 Kızlar ben şaştım durmuyorum yerimde ya yaklaşık 1 2 saat önce yine test yaptım ilk idrar değil ama işteyim size atamadım hemen bi bakabilir misiniz biraz idrari fazla koymuşum sanki bu da freely kaset test var mı
ozge1001 Yelizumay dün gece yaptım ben tekrar çizgi çıkmadı yarın adet günğm bekliyorum artık yapmadım bidaha
Yelizumay Bykessra Siyahbeyaz_ ozge1001 azra19 Minikkkk_0 akkoyun21 Siyahbeyaz_ Kızlar günaydın moralim bozuk üstteki testi bu sabah yaptım ama düne göre koyulaşmadı😔bi sorun mu var acaba birde idrar testlerinde idrar tutma saatiyle etkiler mi
Yelizumay Siyahbeyaz_ prodoctor marka kuzum ay inşallah canım benim yarın sabah da aynı marka ile yapcam koyulaşmayı görürüm inşallah bat 19 u
Yelizumay ozge1001 kuzum seni çok iyi anlıyorum 2 yıldır her ay senin gibi oluyodum illa bir gün er ya da geç nasip edecek Allah demek ki zamanı var kısmeti ne zamansa o zaman olacak🙏