sevdeyld Yelizumay markasını hatırlamıyorum da ben 4 tane yaptım teste güvenmedim eşime de yaptırdım onda çıkmadı test tek çizgi yani beden böyle oldu
Yelizumay sevdeyld kuzum kan testi kesin test yani kana geçtikten sonra idrara geçiyor acaba kan verdiğin yerdeki makinada mi sorun oldu sistemde mi bilemedim ya
Yelizumay Lovebaby27 canım benim inşallah ya içimde tuhaf bi korku var kuzum kimyasal gebelik olmasından dolayı inşallah sağlıklı gebelik olur 🤲
Yelizumay ozge1001 kuzum ya alırken bende dikkat etmemişim bana gebelik testi yerine ovulasyon testi vermiş eczacı sabah farkettim🤷♀️
Yelizumay Lovebaby27 erken gebelik yerine ovulasyon testi vermiş bende alırken hiç dikkat etmedim sabah farkettim
Yelizumay Yelizumay ama canım böyle eski testlerime bakıyorum neden koyulaşmıyor ki sadece dünkü bebetime testi biraz daha belirgindi pembemsiydi acaba testle mi alakalı ya inşallah sağlıklıdır ya🙏🙏
Yelizumay btlymn37 yusracim ozge1001 azra19 Siyahbeyaz_ Lovebaby27 Kızlar ben yine yerimde durmadım gelirken test aldım freely erken gebelik testi 🙈🙈🙈🙈