Yelizumay ozge1001 hanifekaraman Siyahbeyaz_ Minikkkk_0 Bykessra akkoyun21 azra19 Kızlar ben şaştım durmuyorum yerimde ya yaklaşık 1 2 saat önce yine test yaptım ilk idrar değil ama işteyim size atamadım hemen bi bakabilir misiniz biraz idrari fazla koymuşum sanki bu da freely kaset test var mı
ozge1001 Yelizumay çok aşırı silik gibi bi çizgi gördüm ama sen öğle aranda falan kan ver stres oldun 😅
Yelizumay Lovebaby27 canım inşallah hamileyimdir üstteki yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum ama bilgin var mı bakabilir misin
Lovebaby27 Yelizumay okudum moralini bozma istersen bi kaç gün daha bekle koyulaşmayı takip et idrar yogunlugunda olabilir kimyasal da olabilir ama içini ferah tut içimdeki ses hamile olduğunu söylüyor❤️❤️❤️
Yelizumay azra19 Siyahbeyaz_ Bykessra ozge1001 Minikkkk_0 Lovebaby27 Kızlar burda en yakın bi özel hastaneye gittim kan vermeye tam ücreti ödeyecekken sordum ne zaman çıkar sonuç sisteminize ya da e nabıza ne zaman diye 2 saat sonra gelip burdan almanız gerekiyor dedi benimde eve geçtikten sonra bi daha gitmem olanıksızdı yani vermeden çıktım hemen yanındaki eczaneye girdim yine test aldım az önce geldim eve yaptım🙈🙈🙈 Bunun markası da bebetime
Yelizumay btlymn37 yusracim ozge1001 azra19 Siyahbeyaz_ Lovebaby27 Kızlar ben yine yerimde durmadım gelirken test aldım freely erken gebelik testi 🙈🙈🙈🙈
Yelizumay ozge1001 Öğle arasında verme imkanım yok iş çıkışında artık.Valla şaştım durmuyorum en iyisi kan testi😄sinirlerim bozuldu ya 😅
Yelizumay Ya bişe dicem kaset test bugünkü prodoctor erken gebelik testinden daha belirgin mantıken tam tersi olması gerekmez mi kızlar