Yelizumay Ftmn123- ozge1001 mlke2906 Kızlar benimde tahmini 19 eylül test yaptım ama Artımed kaset test güven olmuyor bakar mısınız inşallah doğrudur 2 sene olacak nerdeyse istiyorum
ozge1001 mlke2906 benimde bi belirtim yok arada kasığıma sızı giriyor ama belirti olarak düşünmemeye çalışıyorum 😅
mlke2906 Yelizumay canım bu kaset testte çıktıysa net vardır bence çok bariz belli kan ver sen kanda da çıkar :)
Yelizumay Ftmn123- mlke2906 yusracim cetinbebek Esma006 ecemiyy ozge1001 Fatmanurakar Kızlar az önce freely strip test yaptım ilk idrar değildi hatta çok su içmiştim yarın sabah yapacaktım dayanamadım yaptım 2.dkda çok silik çıktı sanki bi bakar mısınız bu test nasıl peki biliyor musunuz
Yelizumay mlke2906 Ftmn123- Aynen en mantıklısı o olacak haftasonu farklı bi test alayım yapayım kızlar dua edin nolur ya 2 yıl olacak artık çok istiyorum 😔
mlke2906 Yelizumay inşallah canım ya vallaha bende 4 yıldır korunuyorum bu 2. ay inşallah benimde olmuştur çok merak ediyorum belirtim de yok ama
yusracim Benimde bat 19 sadece yumuetlama 5 Eylül ve 7 Eylül günü değerlendirebildik geçen ay denedik olmadı bu aydan umutluyum pek düşünememeye çalışıyorum