Dezehs Bebekim123 büyüklüğü bilemem ama sag cok ağrıyor ve kizlarima göre cok daha koyu ben jep sag göğsü emzirdigim icin o zaten buyuktu
Betttt sumeyye06 16. Haftadan sonra kolay değişmez diye düsünüyorum :)) Allah sağsağlim kucağınıza almayı nasib etsin insallah 🙏🏻
tugcesakir33 Dezehs posta cvp yazmadım ama okudum cnm allahım gönlüne göre nasip etsin inşşş benım de 2 kızım var 3. Hamikeyim erkek cinsiyetimiz inş allahım sana da nasip eder cnm
Dezehs tugcesakir33 amin inşallah Allah bu hayırlı günde hayirli saglikli bir erkek bebk nasip etsin insallah
Bebekim123 Dezehs canım n’aptın heyecan ve merakla bekliyorum seni inş.gönlüne göredir sonuç bunun için dua ettim 🙏🏻
Gokkusagivemucize Hulyarsln aynen öyle. Ben de kızımda hiç sorgulamadım iki defa erkek dendi şimdi bazen acaba diyorum 😁
Bebekim123 Dezehs aaaaa ayyy valla ben öldüm meraktan yaaa🤭 sürekli forma girip durdum derste dahi 😄hayırlısı olsun canım ama seni düşünemiyorum valla kaç haftalıktın canım
Gulcinozdmr sumeyye06 bizde 16+2 bugün kontrol vardı gittim net değil ama gördüm erkek dedi gördüysen nasıl net değil bende anlamadım daha erken dedi ☺️
Dezehs Bebekim123 16 2 canim bende gittim geri dondum esim baska yere gidelim dedi ama küçük kizim evdeydi geri dondum