Aaayseeert penbe_karisi Allah Allah neden benim doktor böyle verdi acaba ahhahaha kafama takıldı şimdi
penbe_karisi october o dediğini ilk defa duydum cnm bende hiç hissetmiyordum oksaparı enoxta resmen yerimden zipliyorhm o derece
anneoluyorummm103 penbe_karisi ben axeparin kullanıyorum başta acıtmıyordu ama artık kolumda yer kalmadı morluklardan ve sertleşti her türlü acıtıyor oksapar mı denesem acaba
nurssmom penbe_karisi çok saçma ihtiyaç varsa ona göre temin edilmeli ama herkeste oksapar yazıyor nedense
october yourpariah kese hala küçük 😅 ama bebek maşallah iyiydi. kese için de yapılacak bir şey yok bekleyeceğiz 🙏🏻
asellim143_ penbe_karisi evet cnm bnde başta enox kullaniyordum yakıyordu oksapar şimdi kullanıyorum fazla yakma yapmıyor ağrısı fazla yok
penbe_karisi asellim143_ evetttt bende en başta enox kullanıyordum bugün eşim oksapar bulduuu çok şükür
Morrinah penbe_karisi inanmıyorum bende de tam tersi oksapar mahvediyordu beni kimse desem aynı dediler eczane doktor vs vs hep aynı sana öyle geliyordur dediler
cdss penbe_karisi ya iğneyi kendiniz nasıl vuruyorsunuz ben de 32. Haftada başlayacağım ama kendi kendime hiç iğne vurmadım kolay mı oluyor nasıl oluyor