Patiseverana Damla2024_ 37+3 😃 36 da geliyordu serum yatış dinlenme derken biraz dursun dedik şümdi de kızçemin kendi gelesi kaçtı heralde açılma sancı var ama 😃 bakalım 😬🫠
0506asaf Damla2024_ 39+6 benim kızda gelmiyor kontrolden geldim 2 3 cm açılma var dedi ama hiç sancim yok
pnar-06 Damla2024_ 39+4 den selam bacım benim kızda gelmek istemiyor galiba ilk kızım 41+1 de doğdu buda öyle olur mu bilmiyorum ya bunaldım iyice
Eda_dnz56 pnar-06 merak ettiğim birşey var benim doktorum bana 41 i görmek istemeyiz dedi içerde kakalarını yapma durumu olabilir diye sizde öyle birşey yaşandı mı nasıl ilerlettiniz süreci anlatır mısınız
Lmnakdnc Alparslanmom 36+2 29 eylüle de biz gün almıştık ama bizim kızın gelesi geldi bugün 23üne çektik 😀
Pixcell 36+4 teyim bende bebek dönmüş bekliyoruz hazırlıklarımı tamamlamaya çalışıcam şimdi tam hafta başı üst solunum yolu enfeksiyonu oldum çünkü kendinize dikkat edin hamişler 💞💋
beyzanuruzumcu8087 Damla2024_ 37+3 haftalıgız Perşembe gününe doğum Allah’tan birşey olmazsa dualarinizi eksik etmeyin bende herkese dua ediyorum 🩵😍 korku heyecan stres doluyum rabbim hayırlısını versin iyi insanlarla karşılaştırsin inşallah
Ark beyzanuruzumcu8087 sağlıkla alin kucağınıza ayniyız sizinle bende rüyam da perşembe doğruyordum aynı gün doğurabiliriz bakarsın😃