azra19 AnneeeG1 bende 6 eylül beklıyodum yumurtlama o yüzden 3 5 7 eylülü degerlendırdık ama yıne de görmeyince devam ettik iyikisw etmişiz dün oldu yumurtlama cunku 9 ve 11 eylülüde degerlendırmıs olduk😇
AnneeeG1 azra19 iyi yaptın canım şimdi de sabırla beklemek gerekiyor bol bol su içelim arada yürüyüş yapalım sağlıklı beslenmeye devam edelim kızlar
emine717_ @"AnneeeG1 azra19 canım benim teste göre pozitif olmamid görünüyor test pozitif olunca kuruşa bile ikisi aynı renkte kuruyor henüz olmamış olabilir yumurtlama ben de daha ilk defa pozitif oldu ama kuruyuncada sokmadı
emine717_ Tomriscvn ben pholicaps kullanıyorum ilk kutuyu bitirdiğimin ertesi günü yumurtlama gördüm çok şükür bunu bile görmek beni çok motive etti
emine717_ AnneeeG1 o kadar istekli bı çocuğumuz olması konusunda rabbim elimiiz boş cevirmesin inşallah 🐣isteyen herkese hepimize versin
azra19 emine717_ incir yumurtlama yumurta kalitesi rahim iç duvarları üreme için muazzam bir meyve havuc da catlama ve yıne kadın üreme sağlığı ıcın oldukça etkılı ha birde avokado
AnneeeG1 azra19 onu biliyorum canım ama havuç ve incir karışımı bildiğim kadar yumurtlamaya kadar içilebiliyor