adoo cakirbebek benimde ilk gebeligimde bel ve sırt ağrısı çok yaşamıştım bundada çok yaşıyorum malesef
adoo Mismis35 ideal kilo aralığı 7-14 kilo arası diye biliyorum gayet iyi almışsınız bence bebislerimiz sağlıkla dogsunda kilolar verilir elbet
Emine41_Asaf adoo 27+2 deyim ama ultrasona göre 28+3 8 kg aldim bugün kontrolüm vardı demir ilacindnnmidir bilmem hala bulantm var beni çok zorluyor ya ve ellerim cok uyuşuyor :(
adoo Emine41_Asaf benim ilk aylarda yoğun bir bulantım olmadı ama bı kaç haftadır özellikle akşam ufak bir bulanti hisediyorum kan ilacindan da olabilir mide yanmasından da diye düşünüyorum.
Pitircigin_annesi Herkes ne kadar az kilo almıs ben 67 ile hamile kaldım 80 oldum 29+1 😞 diyet verdi doktor . Onu da yapınca bu sefer karnım bozuldu. Her şeyi canım istiyor direniyorum 🥹 biraz kilo verirsem çok iyi olacak benim için
Esraa0709 29+6 haftalik hamileyim uygulamada kasimin 3.haftasi gorunuyor bakalim 9 kilo aldim bende mide yanmasi ve ara ara kasik agrisi oluyor uyku duzenimde bozuldu ayrica🙁erkek bebek annesiyim💙
havakcdl-48 1ErkekkkAnnesi benimde öyle kızımda resmen hamile değilmişim gibi bu sefer oğlumda hersey tam tersi 4 gündür mide yanmasından öleceğim mesela ki biersey yediğim de yok. Artık ikinci hamilelikmi cinsiyet farkı mı bebeklerin huy farkı mı bilmiyorum
oykunov 29+6 yım bir haftadır tatildeyiz sıcaklar güneş o kadar etkiliyorki nefesim kesiliyo resmen oksijen alamadığımı hissediyorum fenalaşıyorum sürekli böyle mi geçecek diye korkuyorum şuan bir yere gitmek hazırlanmak çile gibi 😄
Zena Ben de 30 haftalık hamileyim vajinal doğumda tahmini doğum tarihim 22 Kasım olarak gözüküyor bazen çok gergin bazen çok heyecanlıyım
havakcdl-48 Merhabalar bugün 29 haftalik hamileyim ama son iki üç gündür oğlum içimde serlesiyor ve devamlı kasigimda hissediyorum ve göbeğim çok aşağıda geliyor sizdede bu haftalarda böyle şeyler yaşayan varmi
Plansizgebe adoo 33+0 ım 1 kg aldım zaten kiloluyum, ilk gebeliğimde 37 ye kadar çalışmıştım bunda geberiyorum resmen halsizlik hiç bitmedi şimdide bel ağrısı sağlıkla zamanında gelsin inşallah
Linam1 adoo uygulama 30 haftalık gösteriyor ama doktoruma göre 33+0 olduk çok şükür 😍7 kilo aldım bel ve sırt ağrısı cok fazla bide mide yanması çekiyorum 2 aydır 🤦♀️ onuda dışında iyim hamdolsun