Bilgeeee Merhaba.22haftalık hamileyim ama uykumda belim çok ağrıyor.internette satılan hamile yastıklarını kullanan memnun olmanın var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yalinn8 Bilgeeee ben u seklinde olandan aldim, hamile yastigi dahil 5 yastikla yatiyorum, yine de tam rahat olamadim ama bi nebze de olsa etki ediyor mutlaka, sirti tutmasi iyi
Gulayse0233 Bilgeeee ben de netten 5 yani destekleyen U şeklinde; ortası anahtar gibi olanlardan aldım canım. İçi bildigin fos.😨 aldığıma pişman oldum desem yalan olmaz . Icine gidip boncuk elyaf alıp doldurdum öyle kullaniyorum
Sukella Bilgeeee uyanmanızın sebebi sadece yastık ve yatma şekli değil. Vücudunuz da biyolojik olarak doğuma hazırlanıyor. Gece sık sık uyanacağız malum :) bence çok tatlı bi alarm sistemi
Yalinn8 Bilgeeee benim 3 tane kafa altinda var hamile yastigi var bi de bak arasinda, sadece hamile yastigi bi tık daha siskin olsa daha rahat olurdu bence, ben cok uzun suredir dönmekten ve kalca agrisindan uyuyamiyorum ama senin haftanda daha rahat olur
Gulayse0233 Bilgeeee eskisine nazaran iyi tabi . Bu haliyle kullanabiliyorum. İlk aldigimda bildigin yatakta kuru kalabalıktı.
ebruli5855 ben aldim 20. haftada kullaniyorum cok memnunum....cok rahat bi sekilde agrisiz uyuyorum artik öncesinde alsam diyorum simdi😊
Evinaram Bilgeeee Benim resmen kurtarıcım oldu U şeklinde olanı aldım gündüz uzanınca bile bunu kullanıyorum içi biraz azalınca ekleme yaptım tabi
Yalinn8 BAHAR25 benim gecmedi canim agirlastikca zorladi hatta, sadece sag sol yatabildigim icin agirlik hep kalcada, dilerim seninki zamanla azalir, zorlamazz