Fnur6435 Gamzee__ uzmek istemem ama artimed yalancı pozitif verebiliyor başka bir marka testle de deneyin
lotusflowers Gamzee__ hiç yalancı gibi gelmedi bana. Artımede güvenmem ama çizgi çokta silik değil. Ya başka bir marka ilede deneyin yada kan verin
nerm629_ Fnur6435 Fnur6435 canım ben daha dün öğrendim artimedle aynı böyle çıktı bide frelly diye bi marka yaptım gene silik çıktı beta 19 du öğrendim herkeste yalancı pozitif vermiyo ki ben 3 gebeligimide artimedle öğrendim days doctor yalancı pozitif veriyo ama
Fnur6435 Gamzee__ inşallah vardır :)) kötü düşünmeyin tabi hemen. Başka bir markayla tekrarlayin testi
Gamzee__ Kızlar sonucum cok saçma yani ben anlamadım doktor ne pozitif diyebilirim ne negatif diyebilirim dedi . Hastanenin referans aralığı 0-26 benim degerim 26,5 .
Busyusad Gamzee__ canım görseli atsana eğer 26 çıktıysa başında sıfırsız hamilesin kesin her hastanenin referans aralığı aynı olmuyor ama 5 üstü hamilelik sayılıyor
Gamzee__ Busyusad evet ama hastanenin referans aralığı farklı yani değerim normalde 5,5 Hastanenin referans aralığı 0-26 benim 26,5 cıktı oda büyük ihtimalle ilaçların etkisindendir pozitif ilerleyecegini sanmıyorum cok üzgünüm