Selim_Alparslan Hepinize teşekkür ederim kizceler😊🌸 Evdeyiz şimdi biraz zorlanıyorum 7 yaşına gircek oglum var hemde yenidogan bebek bakalım Rabbım yardımcımız olsun inşallah darısı sizlerin başına 😊🌸 38+5 de doğdu bu arada 😊
ppmerlina Selim_Alparslan 7 yaş ve bebek süper ayarlamışsın bitanem öncelikle 🧿🧿 Maşallah hemen çıkmışsın hastaneden Rabbim bize de böyle su gibi doğumlar nasip etsin 🤲🏼🤲🏼🌹 Bebiş evinize huzur bereket sağlık getirsin bitanemm Allah analı babalı abili büyütmeyi nasip etsin 🥹🥰🥰 İyisiniz dimii
Zge12 Selim_Alparslan iki çocukla olan tecrübelerini benimlede paylaş aşkım🥰 Rabbim yardımcın olsun kolaylık versin 🤲🏻
Meralinmucizesi Selim_Alparslan gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bilere banada dua et doğumum kolay olsun inşallah
Mervee09 Selim_Alparslan Ya çok sevindim sağlıkla büyütn bebeginizi inşallah🌸bi yandan da tuhaf hissettm kendimi benm bebegimn adi da Alparslan olucak inşallah bende sağ salim kucagima alirm🙏
Baklavaseverim Selim_Alparslan Ayyy hayırlı olsunn sağlıkla büyüt Rabbim Alparslana da sağlıklı hayırlı uzun ve bol berektli güzel bir yaşam nasip etsinn 😍😍😍😍
GizemHamza34 Selim_Alparslan yaaa telefonu anca elime aldım şimdi gördüm sağlıkla büyüt paşanı nasıl gidiyor ben çok zorlanıyorum 😔