Babybebi Ben de 17 gün önce kaybettim. Benim de down sendromundan şüpheleniliyordu. Her şeye rağmen kabul etmiştim. Zaten başından beri kanamalarım oluyordu. Yatakta bile kıpırdayamıyordum. Doktorlar aldırmam için çok ısrar etmişti. Israr eden doktoru değiştiriyordum. En sonunda Allah korkusu olan bir doktora gitmeye karar verdim.
Sonra 1 ay çok iyiydim hiçbir şeyim yoktu. Kanamalarım bitmişti. Bebek alışverişine başlamıştım. Sabah bebek için spariş verdiğim yünler gelmişti. Kış bebeği olduğu için tulum ve hırka örecektim. Gece uyurken birden uyandım ve yataktan fırlama ihtiyacı hissettim. O anda benden bir kan boşandı. Hastaneye kaldırıldım. Bebeğin plasentası ayrılmış ve suyu gelmiş. Rahmimde çok büyük bir kanama alanı varmış. Doktorlar acilen doğurman gerek dediler. Sadece 5 gün bekletebildim. 23 haftalıkken doğum oldu. Ama doğduğunda yaşamıyordu…
Kendimi çok suçladım biraz daha tutabilir miydim diye ama hiçbir doktor sorumluluk almak istemedi. En çok anne ölümü bu durumdan dolayı oluyormuş…
Allah günahlarımıza kefaret saysın İnşallah ve bizleri cennetine girerken bebeklerimizi kucaklarımıza versin. Cennete bebeklerimize sarılarak girelim İnşallah. Şuan en büyük duam bu. 🤲🏻🩷