gulluomer31 babymom2026 doğru mu çıktı sonuç benim ilk yaptım çıktı attıgım bu testler bugün yaptım tek çizgi çıktı akşam acile gidip kan versem çıkar mı
babymom2026 gulluomer31 Bende doğru sonuç verdi resmini de attim zaten 10 haftalığım şu an 3 aylık yani
baharcnr emine717_ psıkolojıkmı bılmıyorum ama sankı sol tarafımda kasık kısmında bana tutunan bısı varmıs gbı hıssedıyorum🙃
gulluomer31 emine717_ 5 dkk çıktı adetime 4 önce yaptığım sonuç bugün yaptığım test 5 bekledim tek çizgi çıktı aynı marka
emine717_ gulluomer31 bazen test kaynaklı yanlış çıkabiliyor kuruma ikinci test belki yanlıştır ilk test beş dk içinde çıktıysa testi yenileme şansınızı varsa sabah ilk idrarla yap tekrar inşallah varsa o zaman çıkar
emine717_ baharcnr bide daha dün okudum sanırım genelde sol tarafta batma vs hissediyorsaniz sol göğüs büyüyor ve ucu kahverengi oluyosa bebeğiniz kız tam tersi ise erkek falan diye umarım yanlış hissetmiyoruzdur 🐣🥺
balbocegii haticemom1 adetime 2 gün kala test yaptım erken gebelik testi biri tam çizgi çıkmıştı biri silik ama belliydi öyle öğrendim hamile olduğumu
kcckckcnckck balbocegii bende adetime 4 gün var test yaptım pozitif çıktı kan verdim 0.2 çıktı bende anlamadım ya çok ta mutlu olmuştum