Sevgiiss october kullanıyordum da akıp duruyor 😄 ne yapıyorsun sürekli iç çamaşırı değiştirmek gerekli
october Sevgiiss evet 🥹 sürekli altıma yapmışım gibi ıslak her yerim değiştiriyorum hep allahtan evden çalışıyorum
meliikke Bizde 6+2de duyduk kalp atisini sağlıkla gelsinler insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
eslem2121 Sevgiiss postunu görmüştüm o zaman da dediğim gibi gönlünü ferah tut o zaman da bişey yoktu bence ama doktorlar en kötü ihtimalş söylüyor hep
Sevgiiss eslem2121 evet canım hatırlıyorum seni ama gittiğim özeldeki doktor çok negatif şeyler söyledi ve ölçümler çok alakasız çıkmıştı çok şükür onda sıkıntı varmış 🙏
october Sevgiiss kullanmasan mı zararı olmaz dedi? yine de bir tane kullan bence doğal bir hormon ilaç değil
Sevgiiss october kullanmana gerek yok dedi bende 1 kutu aldım her gece bir tane kullanayım diyorum zarar vermez yani öyle düşünüyorum
Mor-kelebek Sevgiiss ne demek canım gözün aydın olsun 🤗 demiştim ama sana yok yere strest yaptın bebisini de üzdün annesi 😇 ❤️ sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Mor-kelebek Sevgiiss işte bazı doktorlar nasıl doktor insan şaşıp kalıyor. Böyle şeyde bir doktor içine sindimi en azından bebeğin hareketlerini hissedene kadar ona devamlı gitmek 😇
october Sevgiiss aşko gittim bebeğin maşallahı var gelişimi kalbi iyi. kese hala küçük mesai bitmiyor asla 😀 takibe devam edeceğiz 10 haftayı görürsek kurtulcaz