mehtap768_ Annemidedinsen rabbim kurtarsın inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin duacıyım size 🙏🙏🙏🙏
anneolmakneguzel_ Seahar bilmediğiniz bşyden neden korkuyosun hayatım, dayanamicak hiç bşy yok, kadın vucudu mukemmel şekilde dayanıyor. Surekli acı yok gelip giden bşy enson ıkınma bitti
Yogurtlupilav Seahar Nat de çıkan kasılma ve sancılar :) Doktorum salı gel dedi, çarşamba geleyim dedim. (Bari 38+0 ılsun istemiştim) Sezeryan olacağım belli olmasına rağmen doğum sancısı çekmedim de demem 😄
Ark Seahar 39 haftaya kadar bebekler yağ tabakası üretip kilo almaya devam ediyor o yüzden genelde 38 dem sonra sezeryana okey diyorlar bende sezeryan olucam ama kendi gelmesini bekleyip öyle gidip doğurucam gün alarak yapmak istemedim boyle de manyak bir fikirle bekliyorum😃
bgmdmncnr Seahar 38 in 2. Yarısı dedi yani 38-4-5-6 / 39 haftada alıyor doktorlar ilk sezaryenim 39 da oldu
1prensaannesii Kızlar merhaba bende 36+5 oldum bugün kontrol vardı 18 Eylül kontrol iccin çağırdı suyun gelir sancın olur kanama olursa acilden gelirsin dedi gün ne zaman verilcek diye sordum sezeryan olacak bursa Uludağ üniversitesinde kısmet olursa dediki bir sonraki geldiğinde yani 37+5 olduğunda ama günü kaçıncı haftada verildi kilosu bugünkü ölçümü 3550 gram boyu da haftasına göre uzun şeker problemim vardı düzene girdi şükür ama sezeryan olacağım halde bu haftada belli olmamış olması üzdü sanırım
[silindi] Seahar doktorlar genelde 38+ haftada almayı uygun görüyor eğer ki gelişimde bir sorun vs yok ise, bana da 38+5 de alalım dedi ben istemedim 39 u görelim istedim bu pazartesi 39+2 de sezeryan günü aldım🌸 nst de sancım çıkmıyor bebek kanalda da değil vajinal doğumu beklemek zor
Duygu027 Seahar daha iyi benim kızı normal doğum beklerken ters gelince 40. haftada alındım sezeryana