deryakrgz Shr972 evet normal doğum riskli olur gibi .. Eğer ki bu durum devam ederse sezeryan diyebilirler..
ipek63yldz_ Zambak-12 Benimde mesela ilk gebeligim makat gelişi oldugu için otomotikmen sezeryan olucaktım gün vermişti doktor o zaman kaçıncı haftaya gün vermişti hatırlamıyorum ama 38 civarıydı yani. Günümüzü aldık sabah gelip yatış yapacaktık artık doktor ne zaman alırsa alacaktı. Ama sancısız bir anda suyumun gelmesi ile 37+3 de hastaneye gittim acıklıgıma baktılar açıklık olmadıgı için ve bebek dönmedigi için sezeryana alındım direk zaten gittigin zaman doktor takibi oldugu için orda sezeryan veya normal dogum olucagına bakıyorlar ona göre alıyorlar direk ❤️
momkrm19 Seahar 38+3 te sezeryan olacağım bu ikinci sezeryanım, eski iç dikişler açılmasın vs riskli diye 39 - 40 lara bekletmiyorlar ama ben beklemek isterdim
ageuy1-2 Ben şu an 35+6 dayım bugün doktorum 38 den sonra hangi gün istersen alırız dedi bende 38+1 istiyorum. Ayrıca nst de çok az sancım çıktı hissetmiyordum ama şimdi biraz hafif adet sancısı gibi var çok az ama normal midir.
ageuy1-2 Çok dinlenemedim belki ondandır doktorum hiçbir iş yapma dedi. Sadece sürekli uzanamadım belki ondandır
Fatmandrsv Bebek gelmek istediği zaman sancı başlar gelir. Yani gün almaktan ziyade zorunluluk yoksa tabi sancı gelince sezeryan olmak daha mantıklı değil mi. Şimdi pskiolojide bebeklerde alana müdehale travması diye geçiyor hatta. Bebeğin anne karnında kalması doğru zamanda doğması daha sağlıklı gibi geliyor . 2 çocuğum da bu şekilde sancımla doğdu benim. Zaten aniden doğum olmuyor süreç işliyor
Yogurtlupilav Seahar Nat de çıkan kasılma ve sancılar :) Doktorum salı gel dedi, çarşamba geleyim dedim. (Bari 38+0 ılsun istemiştim) Sezeryan olacağım belli olmasına rağmen doğum sancısı çekmedim de demem 😄
anneolmakneguzel_ Seahar bilmediğiniz bşyden neden korkuyosun hayatım, dayanamicak hiç bşy yok, kadın vucudu mukemmel şekilde dayanıyor. Surekli acı yok gelip giden bşy enson ıkınma bitti