vanilya_kokusu_ [silindi] ben biri laf atsa direk cevap veriyorum versmesem sonra uyku tutmuyor beni😂😂
[silindi] vanilya_kokusu_ Vermediğim için benide tutmuyor 😂😂 resmen kaç gün içimde dağ gibi birikiyorjdjdjfj
vanilya_kokusu_ [silindi] kız bakma İnanki bendr öyleydim en son eşim dedi kendini ezdirme onayı aldım 😂
Herseydenbiktim [silindi] Taş altında kal laf altinda kalma demisler 😂 Bende bazen konuşamıyorum he sensin diyorum ya uğraşmak istemiyorum ya aklıma gelmiyor sonradan uyurken geliyor nedense geceler haram oluyor spwkdpskf
[silindi] Herseydenbiktim Ayy o an bu kitlenme bi titreme geliyor ağzım kapanıyor cevap veremiyorum sinirden vücudum etkileniyor pislikler yüzünden 😅
[silindi] eslem2121 Hey maşallah güzel bölüm okumussun bazı illere göre Muş yüksekmiş onu da geçen yıl öğrenmiştim 😅
Musilk-1 [silindi] bende senin gibiyim maalesef benimde ne cevap vereceğim sonra aklıma gelir zaman gecsede ben bir şekilde konuyu otarafa ceker lafımı söylerim geçte olsa sonra rahatlarım yoksa için içimi yer benimde
melsaanne [silindi] benim 2.5 senedir aklımdan çıkmayan laflar var çözümü olan banada söylesin teşekkürler..