ygmrzmra13 Simsimsem bu iyi bir sey mi kötü bir sey mi peki ? Bana kese yok denildi modumu çok düşürdüler ama kendi hesabıma göre daha küçük en az 3,4 haftalık. Bu gün özele gideceğim detaylı baksınlar inşallah
Simsimsem ygmrzmra13 iyi ya da kötü diyebileceğimiz bi durum yok canım şu an, bugün kan verip artışı takip et.
ygmrzmra13 dmrelif ay şaka mı öyle mi oluyor benim bildiğim mesela 5,10 binlerde olması gerekıyor değerin ikiz olması için hiç bilgim yok Ya benim
tahamommy ygmrzmra13 karından 3 binde gözüküyor canım ve bu ultrasondan ultrasona değişiyor, strese sokmayın kendinizi
Havin49_ ygmrzmra13 yani 30 Temmuz un üstüne 1.5 ay geçmiş hemen hemen kalp atışı duyulmasa bile kese görünir
ygmrzmra13 Havin49_ son adet 30 Temmuz ama korunmadan ilişkiye başladığım tarih agustosta doktorlar 30 Temmuzu baz alıyorlar sdce
Havin49_ ygmrzmra13 valla onu bilmiyorum ama ben oğlumda 4 haftalık rutin kontrole gittim alttan muayene etti keseyi gördü sonra karnımdan baktı karnımdan da gördü iki hafta sonra gel dedi gittim 6+3 tü kalp atışını duydum elhamdülliah evladım şuan 1 yaşında
ygmrzmra13 maco61 hepimizin hakkından hayırlısı olsun inşallah 🌸 sdce olumsuz yapılan yorumlar insanı düşürüyor ona da yapacak bir sey yok
ygmrzmra13 Havin49_ Allah bağışlasın.. Yani 30 temmuzdan önce herhangi bir ilişkim olmadı Agustosta karar verdik ve 2 kere korunmadık senin hesaplamana göre 1,5 ay değil Yani herkesin durumu farklı farklı
aycicek_ ygmrzmra13 artışınız banada biraz fazla geldi normalde 2 günde 2 kar artar ama sizin 4 kata yakın artmıl sanki ama tabi bu illa kötü bi şey demek değil