Fatmanurakar Kızlar merhaba adetime 7 gün var test yaptım 🫣 bu sefer Awox yaptım acaba yalancı pozitif veriyormudur bilginiz varmı silik bi cizgi çıktı ama yalancı verir mi güvenilir mi bilmiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var 🥰
Fatmanurakar Zeynep248 geçen ay adetim gecikmişti bebetime marka yapmıştım çizgi çıkmıştı sayfamda var hatta ama negatifti kan araştırıp Awox aldım bu sefer ama genede ya yanlışsa diyorum 😔
Fatmanurakar happymomdayss Zeynep248 Bir1kelebek eslem2121 Kızlar bugün elimde softec marka yaptım böyle çıktı koyulaşmış gibi mi acaba
Fatmanurakar Zeynep248 inşallah kızlar çok teşekkür ederim ❤️biraz bekleyip öyle vereyim kan bari cizgi belki koyulaşır bi kaç güne
Zeynep248 Fatmanurakar bende bu ay bu testle öğrenmiştim adete 6 gün kala ve son üç gün kala kan verdim 40 çıkmıştı 🥰
Fatmanurakar Aslında olursa 3.gebeliğim olucak ama hep gecikmeden sonra yapmıştım ve ikiside planlı değildi bu planlı olucak o yüzden biraz sabırsız davranıyorum sanırım 🥹
gulsuzn @Fatmanurakar 2 yıldır sadece awox kullanıyorum hiç yanıltmadı beni var bence daha çok yeni kan verseniz iyi olur hayırlı olsun
Fatmanurakar happymomdayss evet birz takip edip pazartesi vereyim o zman tam net belli olur galiba demi canm
happymomdayss Fatmanurakar evvet canım ben kan verdim ama yinede koyulaşmayı takip etmek amaçlı sabahta yapıcma