Raincu Accountant ben testi yapar yapmaz eşime seslendim ellerim titriyordu. Çizgi biraz silikti. 4. Yılda ilk hamileliğim olunca dayanamadım hemen heyecandan napacagimi bilemedim ilk cift cizgimdi çünkü. 33. Haftadayim hala bazen testime bakıp heyecanlanıyorum. Rabbim kimseye cok aratmasin. Anne olmayı isteyen her insan tatsin bu duyguyu. Sağlıkla kucağımisa alalım inşallah. 🤲
dmrelif Raincu benimde ellerim titriyordu test bile dusmustu duygulandim boyle okuyunca saglikla gelsin guzel bebis
ErsBegAs Accountant Eşim öğrendi 10 dk sonrasında 🥰 gece rüyamda görüp test yaptım 3 gibi eşim de tuvalete kalkmıştı misafir tuvaletinin kapısında elimde test 10 dk beklemiştim sonra hemen öğrenmişti 😍 4 gibi de hastaneye gidip kan vermiştik 🤣
Tugceaker Accountant ben çok büyük konuştum asla yok ayy kafayı yerim yok istemiyor diye çok konuştuydum bi anda hamile kaldığımı öğrendim be öğrendiğimde 9 haftalıktım ☺️
elifayaz112_ Dmlirmak benim hamile olduğumu ilk görümcem ve eltim öğrendi.Hastaneye iki defa gittim ama erken döllenme olduğu için belli olmadı ben dedim kesin hamile değilim sonra eltim gebelik testi aldı evde yaptım baktım çift çizgi çıkt8 görümcem de benimle beraber hamileydi ama onun dış gebelik çıktı ben de bir zaman dış gebelikten çok korkuyordum ama çok sükur son hastaneye gittiğim zaman bebek oluştuğunu ve kalp atışlarının olduğunu söyledi 🤲 Allah herkese nasip etsin
[silindi] Accountant kız kardeşime gebelik testinin fotoğrafını atmıştım tanımadığım biri gelecekmiş bize diye 😂😂
dmrelif Esim zaten biliyor benim dongumu testi o alip geldi birlikte yaptik kalp atisi duymadan da kimseye soylemedik. Hatta ilk test negatif cikti dagildi o kirmizi cizgi dedim bu bozuk eminim ben hamile olduguma bir test daha aldi o aninda pozitif oldu
Accountant Tugceaker ya bende öyleyim en büyük korkum zaten çok zor bir bebek tövbe tövbe diyorum insanın korktuğu başına geliyor işte 40ım çıksın hemen hapa başlamam lazım bebeğin ne kadarlıkken hamile kaldın
demirrleydi_ Accountant eşim öğrendi dışardayık akşam eve geldik öylesine test yaptım pozitif çıktı heyecanla eşime ağlayarak söyledim
HumaBetul342 Accountant o konuda haklı olabilirsiniz benim ikisinde de direkt çizgi belirdiği için birine sormadım 🫣😅