zehraakyol husna_tmt endişe etme daha şuanda gitmedim kontrole en son benimkide makatti donerler merak etme
hamdemirci [silindi] 16+4’teyim 3 kilo almıştım ama son 10 günde 1 buçuk kiloya yakın kilo vermişim, 2. Trimester’a geçince aşırı iştahım kapandı yemek yerken tıkanıveriyorum. ya ödem gitti yada neden kilo verdim bilmiyorum 🤷🏼♀️
irmairma happymomlife Çok normal 17. Haftadayım hala zaman zaman oluyor, kanaman ve dayanılmaz bir ağrı olmadığı sürece normal
G-l-y Hicran94 Senin şuan böyle olman normal canım yolun başındasın ilk aylarda bulantı iştahsızlık çok oluyor ilerki aylar da açılabilir yada dediğim gibi herzan nasıl yiyorsan normal seyrede de bilir
Nurhlglu Buket_dadassss yaa bende sizin gibiyim bende 63.5 kiloyla hamile olduğumu öğrendim daha sonra 58e düştüm şimdi 62 kiloyum 23+5 günlük olduk kendimi kilo almış gibi görmüyorum hiç ilk zamanıma geri geldim gibi varsayıyorum 😅🤣
Buket_dadassss Nurhlglu inşallah doguma kadar hep bu şekilde ilerleriz ilk gebeligimde aşırı kilo almıştım da😅🤭🤭