Sumeyyegk1 Bebekligunler Benimde 22+3 aynıyız bende 4 yada 5 arası almıştım en son baktıgımda bana da çok geliyor henüz almak için çok erken 🙄 ama olsun doğumdan sonra veririz
mavims İlk hamileliğim. 12 deyiz +1,5 kg , sadece merak ettiğim bir şey var. Sürekli midem kazınıyor gibi muhtemelen gaz olabilir. Aç gibiyim ama değilim😅. Özellikle sabahları galetamı baş ucumdan eksik etmiyorum. Bu ne zaman geçiyor acaba? 🤔😅
Mrvvlrkn28 defnebe burada yazanlara lütfen takılmayın, kimse kaç kilo ile hamile kaldığını yazmıyor. Halihazırda fazla kilosu olan bir insanın elbette ilk üç ay kilo almaması gerekiyor. Burada yazanlara göre psikolojinizi bozmayın. İnstagramda da forumda da son zamanlarda hiç kilo almadım kilo verdim furyasıok dolanıyor. Gebelik tüm hormon sistemini değiştiren bir durum o yüzden inanın çok normal.
Buket_dadassss [silindi] 20+3deyim 61.6 kilodayım gebeligin başlarında 67 kiloydum sonra düştüm 59 lara şimdi yeni yeni almaya başladım tekrardan şimdi anlamadım ben kilo aldımı almadımı beynim yandı😅
Nurhlglu Buket_dadassss yaa bende sizin gibiyim bende 63.5 kiloyla hamile olduğumu öğrendim daha sonra 58e düştüm şimdi 62 kiloyum 23+5 günlük olduk kendimi kilo almış gibi görmüyorum hiç ilk zamanıma geri geldim gibi varsayıyorum 😅🤣
ozllemm01 17+2 54,5 ile hamile kalmıştım şuan 56,5 olmuşum +2 ile devam ama son 2 haftada aldım bu kiloyu bir anda mide bulantılarım geçti iştahım açıldı fazla yemeye başladım dikkat etmek lazım sanırım 🥰 önceliğimiz bebişlerin sağlığı tabi 🌸
Elifayca [silindi] 35+5 +20 kg burdaki yorumları okuyunca depresyona girdim resmen ben napıyorum diye 😩😩😩😩
Gylcu Elifayca yok bacım ya boyuna kilona oranla bakmak lazım ayrıca doktorlar bebek ve anne sağlıklı ise toplam 20 kilonun gayet sağlıklı olduğunu söylüyor doğumdan sonra verilir.Ben 19. Haftaya 5 kilo ile geldim bakıyorum millet hiç almamış ama normal olan ve sağlıklı olan zaten düzenli bir şekilde kilo almak özellikle protein ve sağlıklı besinlerden alınan kilo doğumdan sonra kolayca verilebiliyor.Vücut bilerek kiloyu tutuyor anneye ihtiyacı olacak diye.Dediğim gibi önemli olan sağlıklı beslenmek karbonhidrat ve şekerden kilo almıyorsanız sorun yok 🙏🏻 İnsanlar sırf beden algısı yüzünden kilo almamayı marifet sanıyor 🙄🙄