kimchikimdi myangelson Baklavaseverim eslem2121 Blueeberryy asil15 MadameTussauds Blueeberryy [silindi] Dadas ppmerlina Zge12 Zine Zge12 Blueeberryy ppmerlina Kizlarrrrr cok teşekkür ediyorum hepinize hala tek parçayım dogurmadim pwkdkakdk ya telefonumda sıkıntı oldu yada uygulama da nedense çıkış yapmış daha giremedim delirdim zalwkdlajxkw doğurmadımmmm
asil15 kimchikimdi ay çok şükür cnm bende tam sana yazacaktım neyse iyisiniz ya çok şükür sen yinede yanliz kalma canm
kimchikimdi Uygulamaya giriş yapamadım hesap açsam mı dedim sonra Web üzerinden giriş yapıp şifremi falan değiştim
kimchikimdi kimchikimdi Oldu çok şükür ay burası benim elim ayağım olmuş ağladım sinirden dpwkdpamxkkq
kimchikimdi Blueeberryy İyi değilim doğurmak istiyorum 🥹😂 1 saattir eşimle yürüdük agri var ama hiçbir belirti yok 🥹
Blueeberryy kimchikimdi bu bebelerin yeri rahat valla😀😀merdiven cik in yerleri falan sil yarin belki bi umut 😂😂
kimchikimdi Blueeberryy Temizlik yapıyorum hep bugün de kararsiz kaldım elimle mi silsem yerleri dedim yarın mutlaka yapicam 😂😂
kimchikimdi Uygulama bende saçma şekilde bug da kalıyor sizde de öyle oluyor mu ya mesaj yada yorum yapıcam kişiye giriyorum bu yetkiniz bulunmamaktadır diyor bi bakıyorum uygulamadan atmış beni neden acaba
kimchikimdi [silindi] Teşekkür ederim hayatım, iyiyim kız yazacaktım uygulamaya giremedim bi türlü durmadan atıyor beni sinirliyim daha çok owkfoakf