gnka elifguleryuz merhaba sağlıcakla büyütün çok sevindim adınıza darısı biz gebelere, bu meryem ana otu siznle sizin gördüğünüz yerde olmuyormu ayrı odada mı koydunuz
Zge12 elifguleryuz çok güzel bi doğum olmuş canım gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün ömrü bahtı güzel hayırlı sağlıklı evlat olsun. Sanada geçmiş olsun ❤️🤲🏻😘
mehmetsaki elifguleryuz maşallah Allah’m hayırlı etsin adınıza çok sevindim darısı bize inşallah🤲🤲🤲 🤗🥲🥲🥲
zeyyynep allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah o günleri rabbim bize de göstersin sağlıkla ❤️
bersah34 elifguleryuz peki öncesinde doğumun kolay olmadı için yaptığınız, yiyip içtiğiniz şeyler varmıydı🥰
elifguleryuz bersah34 çok spor yaptım tvyi bile pilates topunda izledim son günler hurma yedim günde 3-4 tane ama faydası olduğunu çokta sanmam 😅 Bol yürüyüş, evde çok squat çektim ve özellikle pelvik taban egzersizleri yaptım
Sdnrymnklc elifguleryuz bnde denicem inşallah teşekkürler bilgi icin kac kisiye sorduö adam akıllı acıklama yapmadı sagolun
Seda_135 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah herkese nasip olsun bir avazda bu süreçte kıyafet olarak ne tercih ettiniz kontrol ediyorlar ya ne giyilmeli normal doğuma nasıl bir şekilde götürüyorlar
elifguleryuz Seda_135 hastane kendisi önlük verdi kendi kıyafetim değildi. Ama vermiyorsa eğer gecelik niyetine bir elbise giyilmeli bence