Merveue Catperson teşekkür ederim doğum odasından normal servise alındım kontrol altında tutuluyorum şuan bebişler erkenci bizim doktor doğum sancın başlamış diyor ama ben o kadar acı hissetmiyorum
pembeprenses_ Merveue haftan iyi hiç korkma benimde 34 te sancılar basladı 5 gün yattım hastanede çıktım 36+2 doğum oldu küvezede girmedi çok şükür bugün 40 günlük olduk
Merveue pembeprenses_ maşallah açılmam bir santim olmuş ama ağrım çok çıkıyor nst de ben hissetmiyorum ama
Ozlemerikci543450 Merveue hiç sancı hissetmeden 5.5 cm açılmam vardı ikiz gebelikti 34+0 da doğum yaptım korkmayın hayırlısı tabiki ne kadar geç okadar iyi ama bebeklerimin biri direk yanımdaydı biri 14 gün küvezde kaldı ama şükür düzeldi 2030 ve 2010 kilo doğdular
Heyecanlianne-1 Merveue yok yapılmadı. Bekliyorum sancım artarsa ya da düzenli olursa gidecgim. Doktor o şekilde soyleid
Heyecanlianne-1 Merveue ikisinide yapmaya çalışıyorum küçük oğlum var dinlenmek biraz lüks benim için 🙂
Asfhjkkdk 32 hafta benimde kasılmalarım oldu 3 4 dk da bir 30 40 sn süren açılma yok dendi başına gelen varmı bu şekilde olup erken doğum yapmayan
Kikiriki Asfhjkkdk benim 28 den beri kasılmalarım oldu 3 kere doğumhanehe alınıp geri gönderildim 34+5 e kadar dayandık