sumeyye06 Kızlar 16+1 olduk bugün 14.haftamız da 16da tam söyleyebilirim dedi doktorumuz heycan dorukta dua edin inşAllah öğrenebilirim❤😚😍 Kız da olsa erkek de olsa sağlıklı bebeklerimiz olsun insallah ama insan meraklaniyor ışte...
Handegunas sumeyye06 ben de 14teyim bizimki de 16da söyliycem dedi. Çok heyecanlandım sizin adınıza şimdi 🙏🏻😍 lütfen paylaşın öğrenince. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰🙏🏻
seyma281015 sumeyye06 randevu saatinden yarım saat önce çikolata ye ve meyve suyu iç. İşe yarıyor bende 14+4 te dün öğrendim 😊
Suhammeh sumeyye06 İnşaAllah öğrenirsiniz 🥰 ben 12. Haftama girerken öğrendim kızım olucağını şimdiden hediye ve kendim dayanamayıp takımlar almaya başladık umarım değişmez 🤲🏻🙋🏻♀️😊
Bilgemustafa16 Canım ben 11 haftalıkken ögrendim oyüzden pek yemiyorum artık giderken ama yedikten yarım saat bi saat sonra harekete başlıyo ona göre ye
sumeyye06 Handegunas benim umudum yok devlet hastanesi oldugu için soylemiyolar diyolar dua edinnn😍❤ paylasirim canm ogrenincee
seyma281015 sumeyye06 Bende devlete gidiyorum Benim de hiç umudum yoktu hatta soramadım bile. Ama sormadan kendisi söyledi Allah razı olsun😊 görürsek söyleriz neden söylemeyelim dedi
Bilgemustafa16 Hayır canım klinik benim bizimde söylemedi cihazı çok kaliteliydi ben ekrana kitlenmiştim pipisini gördüm ☺️☺️☺️Doktor bey ben bir şey gördüm doğrumu acaba dedim güldü benziyo dedi
Devran Ufff bu durumları gördükçe benim halim aklıma geliyo 😂😂 hep bi bahaneyle doktora gittim cinsiyet için tabi benim oğlan olucak 11+4 te öğrendim 16 da net erkek dedi şuan 32+6 yım🙈😂
Deletedmom133 seyma281015 bende devletteyim sormadan söylüyorlar bana da söylemiyorlar dedi arkadaş devlette doğurdu ona sordum söylüyorlar 😀😀😀