anneoluyorummm103 bssss 7 ay denedik olmadı kontrole gittik bir dünya problemimiz varmış eşimde de bende de 10.ayda tüp bebekle gebe kaldım çok şükür
rmysadgzl Cancuu doktora muayene oluyorum ultrasondan bakıp her sey yolunda diyip gönderiyorlar bende akışına bıraktım açıkçası 💐❤️
vascenceloss bssss 8 aydır deniyoruz olmadı bu ay eşim gitti onda birkaç problem çıktı bunda da vardır bir hayır ameliyatını olduktan sonra zaman neyi gösterecek bekleyip göreceğiz
tugba6333 Evlendikten sonra hiç korunmadik eşimde bende istiyorduk 2.ay sonra hamile kaldım,ovulasyon testi kullanın derim
Hnddmr bssss :) istedikten 1 sene sonra hamile kaldım onda da düşük yaptım 6 ay sonra tekrar hamile kaldım suan 30 haftalığız şükür, ve psikoloji o kdar etkili
bssss Hnddmr herkes psikolojinin çok önemli olduğunu düşünmemek gerektiğini söylüyor ama ister istemez takılıyorum inşallah bekleyen herkes en kısa zamanda güzel haberi alır hamiş arkadaşlar adına da çok sevindim sağ salim kucağınıza alırsınız meleklerinizi 💕
Muallim3 bssss Geç olsun güç olmasın arkadaşlar. Stres yapmayın. Sağlıkla gelsin İnşallah. İlk aydan olup da sağlıksız olacağına…
Oz_bebek9396 bssss evliliğimin 5. Ayında hamile kaldım ilk günden beri denedim 🤭 çok şükür şu an kavuşmak için gün sayıyorum 40+6. Allah aratmadan isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat. Bizlere de hayırlı anneler babalar olmayı nasip etsin 🤲🏻