Tuba704 Sedo düşük gibi gelebilir geç döllenme de olabilir biraz daha bekleyip tekrar verebilirsin artış olmalı ki için rahat etsin
zeyolin Tuba704 hanileliğin ilk başlarından çok hızlı artıyor canım benimde 2 günde 230 dan 1300lere çıkmıştı
GzdeZambak benim geçen hafta pzartesi günü 1302 çıktı cumartesi günü 6604 çıktı. İlk gittiğimde kese gözükmedi. Sonra kahverengi lekelenme yaşadım. Cumartesi gittim sonuç 6604 ama iki kese gözüküyo birinin içi boş lekelenmeden dolayı gözükebilir dedi. Ama kaç haftalık öğrenemedim. Yarın tekrar gidicem
Tuba704 GzdeZambak hadi hayırlısı olsun benimde 7000 de kese görünmedi vajinal ultrasonda bakalım dediler cuma bende gidicem bakalım inşallah gerek kalmaz
Sebay Benim de 12. Gün beta hcg 20 çıktı sabah tekrar tahlil yapılacak 20 ile hamile kalan varmı aranızda
Olcygmse Elfn Canim sonraki beta kaç çıktı , cok onemli benim için ,çünkü benim 3 haftalikken 1313 çıktı . İkinci beta 3908 çıktı 5 gün arayla ama farklı laboratuvarda yaptırdım ikisinide
Sevda48 Merhaba benim adetim 22 gün gecikti hiç geçmezdi doktora gidip 1 hafta önce kan verdim 0.683 cikti 1 hafta sonra test yaptım 2.cizgi silik çıktı dün tekrar kan verdim 476.4 çıktı sizce hamilelik var mıdır çok merak ediyorum yarın gidicem doktora.
Hvr Seherr canım adet tarinin 27 aralik sa zaten en erken 27 ocakta görebilirsin keseyi bence sen çok erken öğrenmişsin gebe olduğunu bekle biraz yada doktorun vajinal ultrason yapalım demedi mi benim 4.haftada vajinal ultrason da görmüştü keseyi doktorum
denizannee Tuba704 en son 3-4 haftalıkken baktirdim 1057ydi. sonra usgde gördüğüm için baktirmadim bidaha
Tppp Sedo bu gebeliğiniz devam ettimi acaba benimde değerim 40 şuan doktor yeni gebelik olabilir 2 gün sonra tahlili tekrarla dedi kafam karışık 😰
Tppp Eymirinannesi benimde 4 gün gecikmeye rağmen kan değerim 40 üzüldüm 😰 ama inşşlh geç döllenmedir