Tuba704 Sedo dilerim güzel gelişmeler olur kan verdikten sonra anlayabirsin gidişatı çok çok erken dönemde verdiğinden de olabilir bizim en büyük yanlışımız aslında sabırsızlığımız normalde doktorum hep der 1 hafta geçsin öyle baktırın diye ama 🙈🙈
zeyolin Minnaksercecik canım benim de som adet 27 aralık 24 ocakta 39du 30 ocakta 1300 çıktı şubatın birinde gittik doktora çok şükür gördük keseyi 🙂
Minnaksercecik zeyolin ayy bende mi gitsem acaba çok merak ediyorum haftaya randevu alıp gitmeliyim 😍 gözünaydın cnm
Nrcnkdlk2017 Tuba704 valla en son 5+5 gunluktum 1214tu degerim bugun 6 hagtaligim baktrmadm.canim daha dun kesemi gordum bebis kucuk oldgndan goremedikk
Nrcnkdlk2017 Tuba704 bnm deger 5+4 gunlukken 1214tu ama keseyi gorduk canim cok kucukkk amaaa 5+6 gunluktu dun yani
zeyolin Minnaksercecik beni dokuz şubatta tekrar çağırdı canım bebek ve kalp atısı için git bence sen de 🙂
MerveB Kızlar size bir sorum olacak son adet tarihim 17 ocak tı test yaptırsam yarın bhcg sonuç çıkar mı sizce ?? Benim ki istem gebelik klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
Tuba704 MerveB ilişkiden tahmini 8-9 gün sonra beta artışı olur demişti doktorum ama ben regl ye 2 gün kala kan verdim çıkmamıştı emin olmak için sabret regl geçsin ki üzülmeyesin 😉
MerveB Sebay Tuba704 çok sabırsızım hastane çalışıyorum nöbetteyim şu an be kendimi zor tutuyorum Çarşamba günü dr rahim duvarı kalınlığı için gel bakalım dedi . En iyisi beklemek sanırım üzülmemek için sağolun kızlar 😀
Tuba704 Sedo düşük gibi gelebilir geç döllenme de olabilir biraz daha bekleyip tekrar verebilirsin artış olmalı ki için rahat etsin