NvS Gunler yaklaşıyorz heyecan mutluluk korku hepsı bır arada pekı yavrularımızın kiloları nasıl yedıgınz yarıyo mu 🤔pekı nasıl gıdıyo son gunlerınız ☺️
Zeynepdgdln NvS ağrılı uykusuz 2 cm açıklı rahim ağzı yumuşamalı 🤦🏼♀️ Pazartesine kadar doğar dedi doktor ölüyorum heyecandan 🙈 37+4üz 3 gün önce 3100 gr 51 cmdi ❤️
10esis09 NvS benım ılk gebelıgım ama anormal bı sekılde hıc korkmuyorum dogumdan kendıme cok guvenıyorum kötü dogumlrda okusam dıyorumkı benımkı kolay olcak bugün de ruyamda dogumum baslıyo doktoruma dıyorumkı sız bana ıkının demenız yeterlı ben 1 ıkınmada hallederım merak etmeyın dıyorum kendımı cok ıyı hıssedıyorum masalalh dıyım kendı nazarım degmesın 🤗 aslında suyumda sınırda sureklı yakın takıpteyım ama ıcım cok ferah rahat hayırlısı olsun hepımız hakkında ınsalalh 36+5 de gıttıgımde kilosu 3 kıloydu tam 🥰 bugün 37 yız🤗ınslalah hepımızın dogumu cok guzel gecer 🙏🏻♥️
tugce4161 NvS 37+4 olduk çok şükür 36 da gitmiştim 2.665 gram 49 cmdi cok şükür ikinci gebeligim yarin çatı muayenesi var haftaya da sancım olmazsa suni sancı ile doğum başlatılacak rabbim nasip ederse inşallah ❤️🤲🏻
Yalinn8 NvS korku yok, heyecan var tabii, hareketler epey zorlasti,uyku zaten uzun zamandir yok, derim agriyor bi de artik gerilmekten, bugun gunumuzu aldik, bebis dönmedigi icin zorunlu sezeryan maleseff
Sebahattok 37+5 ile selam olsun :( artık yorulduk bitsin diye bekliyoruz bakalım kılomuz 36 haft ortasında 3.100 gramdı
NvS Sebahattok valla artk bızde bi an önce gelsın istıyorz iyice agırlaştm cok agrılarm oluyo kızm gelmek bilmiyor bi turlu ☺️
Zeynepdgdln NvS pazartesi günü baktı canım kzıımın kafası 32 sen beri kanaldaydı zaten şu an da kafasına dokunuyorum dedi😱 ben şok 🤦🏼♀️
NvS Zeynepdgdln bnada pazartesi günü bakacak 38 haftalık oluyorm o zaman ve cok strese gırıyorm o gunu duşundukce elleriyle karnıma dokundu henuz kanala gırmemş haftaya catı kontrolu yaparız dar ise sezeryan gunu verır yada ogun alırz dedı acılma varsa beklıcez cok heycanlıym ve korkuyorm catı muayenesınden 😱
Zeynepdgdln NvS hiç korkma canım ben çok tedirgin gittim çünkü çok korkuttular ama İnan ki sadece 3 5 saniye falan sürüyo ve bitiyo
Esrabak Al benden de o kadar cuma günü tam 37 haftalığız ve doğumum var heyecan dorukta 😣korkuda 4. Sezeryan burda hiç 4. Sezeryan olmuş birini görmedim yada olcak
NvS Esrabak 4 uncu cocugunz mu 🙏Allah bagışlasın rabım saglıkla kucagınıza almayı da nasıp etsn inşallah ☺️
NvS Zeynepdgdln inşallah oyle olur cok tedırgınm cnkı cogu kişi enfazla 10 sn suruyo faln dedı kımısıde korkutu inşallah dedıgın gıbı oldu da bıtı maşallah derm 🤭
Zeynepdgdln NvS oturur oturmaz ilk sorum bundan ölen oldu mu ? Oldu doktorum çok güldü acısada öldürmez dedi 😂😂 ama hiç te korkulacak birşey değilmiş
NvS Zeynepdgdln ay cok iyiymş ya 😂iyikı dememiş buna dayanamayan normal dogumu nasıp yapacak 😂bnde mı sorsam doktoruma ya cok hoşuma gıttı 😂
NvS Zeynepdgdln ay inanırmısn valla catı muayenesınden korktugum kadar dogumdan korkmuyorm cahillik mı desem tecrübesizlık mı desm bilemedim 😂
NvS IzguVeAnnesi yavrularımızı o kadar çok duşunuyo o kadar çok kavuşmak istiyoruz kı heyecanlanmamak elde deyıl 🤗
yyhulya bugün 37+1 oldu benim kızım da 😊 geçen hafta 3200dü tombik yanaklım ne ara bu kadar büyüdü maşallah ben de anlamadım 😂 2 gün sonra da kontrole gitcez çatı muayenesi olcam genelde karnımın sol tarafını şişirip öylece durmayı tercih ediyo benim kızım akşam yemeklerinden sonra yer kavgası ediyoruz ben yediklerimi yerleştirmeye çalışıyorum o totosuna yer bulmaya çalışıyo 🤣 onun dışında iyiyiz çok şükür
IzguVeAnnesi yyhulya Canim doktor cati muayenesi yapicam diye haber veriyor mu? Yada sancin oldugu icin mi yapiyor ? Cokheyecanliyim bende 37+1’im bugun her Salı kontrole gidiyorum da .
NvS yyhulya bnm kız da 37+3 ama bnm kı sag tarafa got atmayı sevıyo sag tarafım hep top gıbı geziyorum eşım dıyo senın bu karnın neden yamuk 😂o kadar çok kavuşmak istiyorum kı artk anlatamm zatan şuan herkez bu duyguyu cok iyi biliyordur artık o popoyu gormk istiyorum 🤗😂