Zeliha_plt38 Mucizegibi0 teşekkür ederim sonuçlarımız çok güzel herhangi bi sıkıntımız yokmuş çok şükür
Zeliha_plt38 Yazmelegi_ bugün gittim randevuya gayet sağlıklı bebeğimiz Şerif beyden de çok memnun kaldım herşeyi tek tek anlattı kalp parmaklar akciğerler karaciğer vb. Bütün organları yani tek tek bilgi verdi hepsiyle ilgili önereceğim bi doktor kendisi
Yazmelegi_ Zeliha_plt38 çok teşekkür ederim randevuyu hemen aldiniz mi hemen veriyorlar mı ona göre haftami ayarlayıp almak istiyorum
Zeliha_plt38 Yazmelegi_ 2 buçuk 3 hafta kalası aldım zaten gününü ben belirledim saati de ben belirledim boşmuş zaten erken aldığım için sende haftana göre erkenden al hemen veriyorlar zaten
Zeliha_plt38 Yazmelegi_ evet tabiki eşimle beraber girdik biz eşimin de bütün sorularına gayet kibar ve anlaşılır şekilde cevap verdi
aselinannesi38_ Mucizegibi0 bende geçen yıl şerif ışın a gittim kızımda çok memnun kaldım herşeyi tek tek anlattı eşimde yanımda geldi bir sürü fotoğraf verdi inşallah bunda yine gidicem
dndkksal Mucizegibi0 Müslüm sarıkaya beni çok tatmin etmemişti hiç incelemedi hemen baktı çıktık gibi geldi
Ftshkn Mucizegibi0 ben Tuncay özgüne gitmiştim cokta memnun kaldım. Bir sorun olduğu için değil ama içimiz rahat etsin diye. Haziranda 6.500 du ama şimdi fiyat nasıl bilmiyorum. Gayet bilgili ve ilgiliydi 🙃
Denizqqqq 2001busra orda rakip turana yaptırdım asla memnun kalmadım 10 15 dk sürmüştür birde 5000 tl ödedim asla değmez cok pişmanım o doktora gittiğim için🙁
2001busra Denizqqqq 3000 bin lira verdim ben Bilal beye yaptırmıştım çok memnun kalmıştım herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatti ve 50 dakka sürdü