Mucizegibi0 Selam kızlar, kayseriye detaylı ultrason için gidicem ama dr için karar veremedim. Kendi doktorumun önerisi mehmet tayyar ve müslüm sarıkaya. Yorumlarınız nedir yada tavsiye edeceğiniz başka doktor varmı kararsız kaldım 🥹
Yazmelegi_ Mucizegibi0 kızımda mehmet beye gitmiştim bunda da ona gitmeyi düşünüyorum birde Kızılay da şerif ışın varmış onu da çok övüyorlar
Zeliha_plt38 Mucizegibi0 kendi doktorumun tavsiyesi ile Kızılay hastanesi Şerif ışına gidicem yakınımda gidenlerde var çok memnun kaldılar pazartesi günü randevum var
2001busra Mucizegibi0 Erciyes Kartal’da Bilal beye yaptırmıştım çok memnun kalmıştım normalde yarım saat faaln sürer oglumdan bilmiyorum ama bu sefer 50 dakka sürdü baya bilgi verdi her organını detaylı inceledi bizede anlattı
Mucizegibi0 melikealtin Bana 2li test yapıldı sonucu güzel dedi 3lü yaptırmadan detaylıya yönlendirdi. Bilmiyorum acaba bişey varda kendi söylemek mi istemedi doktorum çünkü ben 1 ay önce felan detaylı ultrasona gidicem mi dediğimde gerek duyarsam yönlendiriyorum demişti o yüzden aklıma takıldı kötü de düşünmek istemiyorum tabii
Yazmelegi_ melikealtin detaylı ultrason genelde yapılması gereken önemli şeylerden biri ❤️ her doktor öneriyor
Mucizegibi0 melikealtin Teşekkür ederim canımm inşallah 18+3 şuan zaten randevuyuda 3 hafta sonrasına verirler dedi bana doktorum
Mucizegibi0 Yazmelegi_ Şerif ışını bende duydum ama o perinatoloji uzmanı değilmiş sanırım radyolojiymiş sadece o yüzden çok emin olamadım teşhis koyar koyamaz diye bende sanırım mehmet beye gidicem prof diye
Mucizegibi0 nazyozgat Genelde bunu perinatoloji uzmanları yapıyor sende sonucu ile beraber kendi doktoruna gidiyorsun. Acıbadem yapıyormu bilmiyorum canımm
Mucizegibi0 Zeliha_plt38 Bende aradım bugün randevu için bakalım dönüş sağlıcaklar en uygun fiyatıda orası verdi ve bende şerif bey için hep güzel yorumlar duydum 🥰 sağlıklı sonuçlarımız olsun inşallah 🙏
Zeliha_plt38 Mucizegibi0 şerif beyin kendi instagaram sayfasına girin ordan arayın direk bende ilk internette bulduğum numarayı aramıştım dönüş yapılcak dediler yapmadılar instagram açıklamasında numara var orayı arayınca direk asistandan alıyorsunuz randevuyu
Denizqqqq 2001busra orda rakip turana yaptırdım asla memnun kalmadım 10 15 dk sürmüştür birde 5000 tl ödedim asla değmez cok pişmanım o doktora gittiğim için🙁