Oznr Sblbrt evet titriyor. Benimki simdi dogdu uykuya dalarken yada uykudan kalkarken gerilirken bilegini titretiyor. Hamileyken de olurdu nasil hoşuma gidiyor.
260814 Sblbrt valla hiç bilmiyorum bana oluyo ara ara hatta doktorm ultrasonda bakarkende oldu bi kere bişe olsa derdi die düşünüyorum
Gulay123 egeli1gebe neyyyy erkeklerde mi oluyormuş sadece ??? Ama benimki kız bende de oluyor zaten çevremdeki herkeste emin misin kız olduğuna deyip duruyor bi kere detaylı ultrasonda kız dediler başka bakılmadı umarım yanlışlık olmamıştır 😂
hicimm Sblbrt benimde erkek benim bebeğim de titriyor idrarını yapınca titreşim oluyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi 🙈🙈
Zeynoveannesi Gulay123 kız benimki de kız benimde ara ara öyle titreme oluyor 27+3 benimde 😂 5tanr doktor gezdim hepsi kız dedi erkek olursa hayatımın şokunu yaşarım herhalde ahahaha😂😂
egeli1gebe Gulay123 hahahahahah ayy şok olursunuz heralde 😌 valla bana hep öyle diyolar tecrübeli büyükler, bende inanmamıştım yaşayana kadar. Bilmiyorum inan doğruluğunu ama kız bebek bekleyenlerde yaşıyormuş kafam karıştı 🤣