Nurkry Zlyha58 benimde ayaklar aşağıda 37 haftalığım çok fazla toplanıyor göbek deliği kısmımda böyle karnım yamuluyor gibi oluypr ve canım acıyor sizde de oluyor mu acaba
Zlyha58 Nurkry benimde göbek deliğim acıyor ben kordonu çektiğini düşünüyorum karnımın yamulduğunu fark etmedim. Bakmadım ama sanki sancı girer gibi nefesim kesiliyor bazen Nurkry
Gizemizmir35 Bende 37+3 üm bebeğim hep sağda toplanıyor ve acıyor yanıyor karın ağrısı gibi adet sancısı gibi ağrı çekiyorum 4 5 gündür alttan baskıda yapıyor bebeğimin kafası kanalda her gün doğrucakmışım gibi geliyor normal mi sizce 🥲
melikeesahiinn Seahar biraz daha rahatladı ama belime doğru bi sıcaklık yayılıyor gibi hissediyorum uzandım yatağa şimdi takip edicem 😕 sen ne durumdasın canım
Mommysangels Seahar Ay saat 12 den sonra bizde 37 haftalık olcaz ve bendede aynı durum var bir haftayı geçikindir cok geriliyorum çok baskı yapıyor doğuracak gibi oluyorum🥹
Seahar [silindi] benimde 38+4 te olucak inşallah aramızda 1 gün var 😄 çok heycanlıyım korkuyorum sizde durumlar nasıl
[silindi] Seahar çook heyecanlıyım ve korkuyorum ameliyathane ortamından o anı nasıl yöneteceğimden falan korkuyorum ne yaşayacağımı bilmiyorum bi bilinmezlik var 😅 siz de nasıl durumlar
Mommysangels Seahar Evet ya benim ikinci cocuk ilkinde hic böyle şeyler yaşamamıştım 40 haftalık olunca suni sancıyla doğurmuştum ama bu baya baya farklı çok tekmeliyor çok baskı yapıyor
Seahar [silindi] aynı şekildeyim. Ameliyattan çok korkuyorumm o an titremekten kendimi kaybetmekten ama bana muhtaç olan birisinin geleceğini bilmekte var bi yanım hemen olup kurtulmak istiyor diğer yanım çok korkuyor ameliyat esnasından kesilmekten falan çoo bulanık kafam
Seahar melikeesahiinn ben de sola yattım uzanıyorum inşallah zamanlarında gelirler insanın içinde hep bir korku oluyor
[silindi] Seahar o ortamın enerjisi falan biraz ürkütücü geliyor ama inşallah doktor hemşireler falan sakinleştirir biraz 🥹🥹