busramm233142 Kızlar bende size birşey sorabilirmiyim 21 haftalık hamileyim 2 buçuk aydır sürekli isalim ve günde artık 2 3 kere olmaya başladım doktora gittim de çok kalabalıktı içeri bende unuttum acaba gebelik zehirlenmesi falan mı yaşıyorum
Cinarsaitinannesi busramm233142 bilgim yok ama çok su kaybeder vücudun keşke doktora sorabilseydin canım
yasarceyda12 busramm233142 gebelik zehirlenmesi değilde enfeksiyon olabilir canım ihmal etme bendede vardı 2 ay sürdü arada geçiyor geliyodu bağıraak enfeksiyonu olmuştum ve bebeğim doğduğunda yoğun enfeksiyonu vardı benden geçmişti ishalim fazlaydı en sın bana bi ilaç verdi ben onu kullanmadım doktor kullandım dedim pişmanım bebeğim belki enfeksiyon olmazdı tabiki yüzde yüz bundan kaptı enfeksiyon diyemeyiz ama yaşadığımız her enfeksiyon bebeği etkiliyor genel olarak
busramm233142 Cinarsaitinannesi içerisi çok kalabalık bide malum Suriyeliler her tarafta ogun de şansa onlar çoktu ve anlaşılmıyor saten onlar çok kargaşa vardı içerde unuttum bende
busramm233142 Cinarsaitinannesi olabildiğince su çok içmeye çalışıyorum ama bir kuru sancı yapıyor birde ve halsizlik artık üst düzey korkuyorum ve randevu bulamıyorum
Cinarsaitinannesi busramm233142 hangi şehirdesin genelde otomat oluyor orada bazı doktorlar sıra açıyor randevusuz da muayene yapıyorlar tabi her hastanede olmayabilir ben ishal olunca bir kaşık türk kahvesi yerim geçirir ama o sancı çok kötü ediyor insanı
kbraa2727 busramm233142 Geçmiş olsun gebelik zehirlenmesi değildir o. Mide bağırsaklarında enfeksiyon falan Olabilir bağırsaklarda sıkıntı olabilir Probiyotik kullan bakalım bı dene
busramm233142 Cinarsaitinannesi konyadayım ben yaşadığım yer hastaneye çok uzak sabah 5 buçukta çıkmam lazım ki otomattan alayım saten gideceğim mutlaka çünkü artık dayanamıyorum
Cinarsaitinannesi busramm233142 bende konyadayım dün şehir hastanesindeydim kontrole gittim otomata baktım öyle bir sürü boşluk vardı doktorlara ayrıca 15 temmuzda da mutlaka her saat her doktora randevu oluyor arkadaşların dediği gibi bağırsaktan kaynaklı olabilir sen ilçede falansan olmazsa bi sağlık ocağına git belki doktor bağırsakların için bişey yazar canım geçmiş olsun
kbraa2727 busramm233142 Değildir korkma o daha farklı bişey. Yani probiyotik kullanmanın hiç bir zararı yok diye biliyorum ama eczaneye bı sor yinede doktor da yazsa özel oluyor zaten onlar her türlü
kbraa2727 busramm233142 Bende mesela günde 2 3 defa öyle ishal gibi oluyor o bağırsaklardan kaynaklı. Önemli olan günde 6 7 yi geçince ishal sayılır bunun yanında halsizlik vs daha farklı belirtiler varsa önemli olan o
Mihrasina_ kbraa2727 safra ağrısı olabilir hafife almayın mideden sırta vuran ağrı safradır 2 sene önce o dayanılmaz ağrıdan ameliyat oldum safram alınmıştı
kbraa2727 Mihrasina_ Dahiliye bölümüne mi gitmeliyimm peki kan tahlili falan anlaşılıyor mu safradaki sıkıntı
busramm233142 kbraa2727 halsizlik şiddetli karın ağrısı mide bulantısı ağız kuruluğu dudak çatlaması yapıyor bende anlam veremiyorum valla hamileyken Rabbime emanetiz ne ilaç ne de farklı birşey yapabiliyoruz rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin İnşallah
Embu Neyi kbraa2727 hamileyken biraz Allah’a emanet gibiyiz canım röntgene Mr göremiyoruz zaten bebekte ultrasonda organları kapatıyor ilaç kullanamıyoruz onlar da ne yapabilir ki en fazla bilemedim 🤷♀️ kan tahlilleri ne göre belki başka bölüme yönlendire bilir
kbraa2727 Embu Evet evet gerçekten öyle Ya işte bende herşeyden korkuyorum hemen aynen kan vs alsa dese mesela bide şuna görün neyse diycemm dinlemeden bile normal normal deyince kafam karışıyor
kbraa2727 busramm233142 Geçmiş olsun canım en kısa zamanda doktora git. Olmadı şöyle yap bi Sağlık ocağında aile hekimine git tahlil yaparlar en azından anlar oda ne varsa
Biminikannesi kbraa2727 neden öyle yapmış saçma benim dr o kadar iyi ki allahım razı olsun ben çok razıyım her şekilde her konuda çok destek veriyor ilaçsa ilaç başka türlü tedavi ise öyle akılsa akıl başından savar gibi yapmış ilgisizmiş canım dr
kbraa2727 Biminikannesi Evet işte ondan öyle hissediyorum bende neyse ben bide dahiliyeye gideyim oda bakar alanı sonuçta oda bişey demezse normal demekki derim artık